Hoe te verhogen Psychische Macht

Hoe te verhogen Psychische Macht

Het verhogen van het reeds merkbare psychische vermogens van een individu kan nuttig zijn, vooral als de persoon wil zijn / haar krachten voor genezing of voorspellende manieren gebruiken. Psychische krachten kunnen worden verbeterd door het trainen van de hersenen verantwoordelijk zijn. Als dit voor u van belang, probeer het eens. U kunt deze oefeningen doen met een vriend die probeert om u te verzenden, of u kunt proberen te voorspellen wanneer dingen zullen gebeuren in het dagelijks leven.

Instructies

•  Verhoog uw intuïtieve en / of precognitieve bevoegdheden door het voorspellen van gebeurtenissen die u niet kunt zien, zoals een telefoon rinkelen, of een bepaalde sport team winnen van een spel. Sluit je ogen als een telefoon overgaat en het beeld levendig wie de beller is. Doe dit voor elke oproep om deze vaardigheid te bouwen. Met sportevenementen, visualiseren en noteer de uiteindelijke score van een specifiek sportevenement voordat het gebeurt. Blijf oefenen om een ​​grotere nauwkeurigheid te ontwikkelen.

•  Verhoog je telepathische of empathische vermogens door te proberen om de geest van een ander te lezen. Voorspel de film de beschermheilige voor je in de rij zullen tickets te kopen voor. Staar naar de achterkant van zijn / haar hoofd aandachtig en proberen de signalen van zijn / haar gedachten geeft af te lezen. Een ander voorbeeld van dit type stroom probeert de knop een persoon kan duwen bij het invoeren van een lift raden.

•  Verhoog uw bevoegdheden van gedachten lezen, en psychische leugendetectie door het verzamelen van een groep vrienden. Vertel hen dat ze moeten beslissen over een "leugenaar" in de groep die zal proberen om u te misleiden. Vraag de groep willekeurige vragen een voor een, en zich concentreren op de antwoorden. Proberen te halen uit de bedrieger.