Hoe te verhogen OT Gebruik van Evidence Based Practice

Hoe te verhogen OT Gebruik van Evidence Based Practice

"Je hebt een ernstige aandoening," zegt de dokter. "Ik heb niet de tijd gehad om de laatste onderzoeksresultaten te herzien. We zullen gewoon springen en gaan met het als beste wat we kunnen." Dit is onaanvaardbaar in een gebied waar onderzoek beschikbaar is. Door te vertrouwen op evidence-based practice (EBP), een ergotherapeut (OT) voldoet aan de erkende beste praktijken in zowel de openbare school en private instellingen. Het probleem? Omdat het onderzoek savvy vereist aanzienlijke inspanning bovenop een reeds veeleisende schema.

Instructies

Het benadrukken van de 'Practice' in Evidence-Based Practice voor ergotherapeuten

•  Geef je mening over de basics. Een slecht geïnformeerd OT is een verplichting aan zijn bedrijf en klanten gelijk. Toezichthouders kunnen de bal aan het rollen met een algemene informatiebijeenkomst voor hun therapeuten krijgen. Het beantwoorden van het wat, waarom en hoe achter EBP sluit de kloof van onwetendheid en schetst specifieke verwachtingen. Geen tijd voor een vergadering? Vervangen door een eenvoudige maar gedetailleerde hand-out of e-mail. Voorkomen dat informatie vernield of verwijderd met een dvd die kan worden uitgecheckt.

•  Zorg voor online bronnen. Een goedbedoelde OT kan falen om nieuw verworven vaardigheden toe te passen indien nodig middelen ontoegankelijk zijn of lijken overweldigend. Toezichthouders en school districten willen resultaten kunnen een lijst van goedgekeurde websites of een online database die het nodige onderzoek te verstrekken.

•  Zorg voor tastbare middelen. Het bespreken van EBP op de vergadering van vorige maand en het hebben van de gereedschappen in je hand zijn twee verschillende niveaus van verwachting. Het hebben van evaluatie en therapie tools die gemakkelijk kunnen worden benaderd overdraagt ​​aan de OT dat EBP is een realiteit in zijn wereld. Bovendien, het verhoogt de verantwoording: er is geen excuus voor het niet evidence-based praktijken toe te passen. Ten slotte brengt een bedankje aan de therapeuten, die weten dat tools zijn niet goedkoop.

•  Moedig voortgezet onderwijs. Een OT is vereist om permanente educatie (CE) voltooien credits jaarlijks om zijn licentie te behouden. Terwijl de kennis is macht, enkele begeleiders genieten van de gedachte van een OT wegens afwezigheid van het werk. Echter, een weloverwogen OT vermindert het risico van ongepaste praktijken, redt zijn bedrijf geld en zichzelf de tijd, en presenteert aan klanten en gezinnen als deskundig en bekwaam. Deze situatie is een win-win situatie op tal van manieren voor het OT en de groep of wijk waarvoor hij werkt.

•  Applaud toepassing. Terwijl uit onderzoek blijkt dat intrinsieke beloningen troef extrinsieke degenen als mensen ouder worden, wordt een bedankje altijd gewaardeerd. Daarnaast worden de prestaties van de volwassenen niet zo sterk beïnvloed door extrinsieke beloningen als die van kinderen; Dit betekent niet dat tastbare beloningen niet worden genoten, dat wel. Neem de tijd om een ​​favoriete snack hechten aan een zorgvuldig gemaakte nota van lof en je hebt beide bases bedekt.

Hints

  • Verdienen het respect van een OT met wie je werkt door het begrijpen van het verschil tussen zijn werk en dat van een fysiotherapeut (PT). Aangezien deze twee therapeuten werken vaak samen en vaak beoordelen als een team, zijn hun specifieke taken vaak verward of op één hoop gegooid. Een OT die voelt zich gerespecteerd en begrepen zal willen de uitdaging van de toepassing van EBP concepten.