Hoe te verbeteren neusademhaling

Hoe te verbeteren neusademhaling

Ademen door de neus biedt vele voordelen. Wanneer mensen ademen door hun neus, krijgen ze stikstofmonoxide, die de neus en sinus membranen te maken. Nitric oxide verhoogt de energie in de longen. Mensen die niet in staat zijn om te ademen door hun neus geen voedsel smaak zo goed als ze konden, wat kan leiden tot gewichtsproblemen. Tot slot, als de neus is verstopt, slijm blijft stagneren en kan sinus of oorontsteking, evenals een slechte adem veroorzaken. Om deze redenen is het belangrijk om te leren hoe de neus te verbeteren ademhaling voor een optimale gezondheid.

Instructies

•  Bezoek uw lokale apotheek voor over-the-counter, niet-invasieve oplossingen voor het verbeteren van de neus ademen. Verdampers of luchtbevochtigers zal de vochtigheid van de lucht te verhogen, waardoor het makkelijker voor u om te ademen. Saline neussprays kan helpen dunne slijm in de neus en gemak congestieproblemen die nasale ademhaling verbeteren. Proberen te houden je hoofd verhoogd wanneer je slaapt, zoals congestie kan verergeren als plat. U kunt plakstrips aan de brug van de neus aan te brengen; Dit verruimt iemands neusgaten, die kunnen helpen om de ademhaling te verbeteren.

•  Gebruik een neuszuiger om slijm bij baby's of zeer jonge kinderen die de neus-ademhalingsproblemen kunnen ervaren verwijderen. Druk de lucht uit de afzuiger en zorgvuldig steek de tip in neusgat van het kind. Laat de lamp van de aspirator zodat de lucht komt terug tot in de afzuiger en de overbelaste slijm zal komen, samen met de lucht. Laat het slijm in een tissue en gooi.

•  Verzacht je een verstopte neus en het verbeteren van je neus ademen de natuurlijke manier met behulp van warmte. Hete vloeistoffen kunnen verlichten verstopte neuzen en verzacht ontstoken neusslijmvliezen. Zet de stoom in de douche te worden ontstoken en droge neus, die neus ademen kan verbeteren hydrateren. Verzacht overbelaste sinussen door op hot packs of warme kompressen op het getroffen gebied.

4 verlicht verstopte neus en verbeteren ademhaling met over-the-counter decongestiva, die de grootte van de bloedvaten zal verminderen in de neus voering. Antihistaminica kan het slijm dat de oorzaak is van congestie te verminderen, waardoor het moeilijk voor patiënten om te ademen door hun neus. U kunt over-the-counter neussprays in plaats van pillen te gebruiken; u dient echter spaarzaam gebruik maken van deze, omdat ze de toestand van de patiënt kan verergeren bij onjuist gebruik.

•  Overweeg chirurgie te helpen verbeteren neusademhaling. Patiënten kunnen kiezen voor chirurgie om een ​​afwijkend septum, wat kan leiden tot een nasale doorgang kleiner dan de andere te repareren. Als het probleem ernstig is, kan de luchtstroom worden geblokkeerd en patiënten kunnen ademhalingsproblemen, verstopte neus en sinus infecties ervaren. Bespreek de neuscorrectie procedure met uw arts als uw neusademhaling probleem is extreem. Terwijl individuen neuscorrectie kunnen proberen om de vorm te verbeteren of verminderen van de grootte van de neus, verbetert neuscorrectie ademhaling evenals de esthetiek van de neus-gebied. Tijdens neuscorrectie, kunnen artsen obstakels die ervoor zorgen dat de neus ademhalen moeilijk te verwijderen.