Hoe te vangplaten Zorg voor vliegen en ongedierte

Vliegen en bugs infiltreren uw huis via het riool en open ramen. Ze vallen ook buiten gebieden zoals veranda's en tuinen. Dergelijke plagen ziekten verspreiden en beschadigingen planten, groenten en fruit vond binnen en buiten het huis. Pesticiden die schadelijke chemicaliën bevatten vernietigen vliegen en insecten, maar zoals pesticiden zijn ook schadelijk voor mensen en huisdieren. Een zelfgemaakte vangplaat aantrekt en vangt diverse insecten en vliegen, en doet dit zonder het gebruik van gevaarlijke chemicaliën.

Instructies

•  Kies een kleur voor de karton papier. Zwarte vliegen worden aangetrokken door donkere kleuren zoals marineblauw, volgens de Universiteit van Minnesota Extension Service-website. Witte vliegen worden aangetrokken door heldere kleuren, zoals geel.

•  Meng water met corn syrup in een kookpot. De Pest Begraafplaats website raadt het gebruik van een kwart van elk ingrediënt. Verwarm de ingrediënten op het fornuis tot het mengsel komt aan de kook.

•  Verdeel de kleverige mengsel op het papier met een lepel. Verspreid een gelijkmatige laag over het papier en maak je geen zorgen als er mengsel overblijft.

•  Plaats de val waar u wilt vliegen, zoals meer dan een afvoer of in een tuin op te vangen. Om de val hangen gebruik perforator een gat plaatsen op de bovenkant van het papier. Steek dan een haak of touwtje in het gat, en hang de val waar u maar wilt.

Hints

  • Inspecteer de val om de paar dagen, en te vervangen door een nieuwe een keer per maand of wanneer de gehele val is gevuld met vliegen en insecten.