Hoe te vangen Streptococcus pneumoniae Meningitis

Pneumokokken meningitis is een gevaarlijke infectie. Veroorzaakt door bacteriën genaamd Streptococcus pneumoniae, is deze aandoening die wordt gekenmerkt door symptomen als hoge koorts, verwarring, maagklachten, hoofdpijn, stijve nek, vermoeidheid en gevoeligheid voor licht. Terwijl het behandelen, kan ook dodelijk zijn. Volgens de New York Times, ongeveer een vijfde van degenen die vangen sterven uit, terwijl ongeveer de helft van de slachtoffers te ontwikkelen blijvende complicaties. Leren hoe je Streptococcus pneumoniae meningitis zou kunnen vangen kan je een been omhoog op het voorkomen ervan.

Instructies

Vang Streptococcus pneumoniae Meningitis

•  Negeer andere infecties en vertraging behandeling, met name infecties die het oor of longen te betrekken. Vroege behandeling van dergelijke infecties kan uw risico op het ontwikkelen van deze vorm van meningitis te verlagen.

•  Vermijd vaccinatie. Vaccinatie kan deze aandoening te voorkomen en kan worden aanbevolen voor kinderen en mensen ouder dan 55 jaar. Vaccinatie is ook een goed idee voor mensen die op een hoger-dan-normale risico voor het ontwikkelen van een longontsteking.

3 Sla de handen te wassen. Handen wassen kan helpen om bacteriën die deze infectie veroorzaken en kiemen die bijdragen aan andere ziekten voorkomen.

•  Raak uw ogen, neus en mond vaak. Dit biedt een eenvoudig punt van binnenkomst voor bacteriën en virussen.

•  Uitsluiten vruchten en groenten uit je dieet. Als u niet beschikt over een goed uitgebalanceerde, voedzame voeding te consumeren, kan je immuunsysteem een ​​hardere tijd hebben het bestrijden van infecties.

•  Moedig anderen te hoesten en niezen in je omgeving, zorg ervoor dat je inademt de druppeltjes door hoesten en niezen in de lucht. De bacteriën die pneumokokken meningitis veroorzaken kunnen door de lucht te reizen na een hoest of niest.

Hints

  • Als je hebt gevangen pneumokokken meningitis, misschien voel je je erg ziek. Blijf alert op tekenen van complicaties, zoals moeite met ademhalen of bewegen, duizeligheid en het onvermogen om voldoende vocht te drinken en houd ze naar beneden.
  • De snelheid waarmee u behandeld kan direct invloed uitoefenen op uw kansen van het herstellen. Volgens de Centers for Disease Control en Prevention (CDC), kan behandeling met de juiste antibiotica dramatisch uw risico te overlijden aan deze vorm van meningitis te verminderen.
  • Als u zijn gediagnosticeerd met pneumoniae meningitis, moet u voor een verblijf in het ziekenhuis voor behandeling. Patiënten met deze aandoening kunnen worden opgenomen en behandeld met antibiotica die worden geleverd via een ader.
  • Let op tekenen van meningitis bij kinderen jonger dan twee jaar, die te jong zijn om u te vertellen als er iets mis is kan zijn. Als uw kind moeite heeft met eten, lijkt erg prikkelbaar, heeft een koorts die aanhoudt of stoot schel geschreeuw, contact op met uw arts meteen of ga naar uw lokale meldkamer.
  • Wacht niet te lang bij het zoeken naar de diagnose en behandeling als u vermoedt dat u of een geliefde heeft pneumokokken meningitis. Deze aandoening kan gevaarlijk worden, en zelfs levensbedreigende, zeer snel.