Hoe te Vaccinatie Records in Texas zoeken

Hoe te Vaccinatie Records in Texas zoeken

Zo veel mogelijkheden - banen, scholen, zelfs reizen programma's - vereisen immunisatie records. Als u nog niet het houden van kopieën van uw vaccinaties en je ze nodig hebt, moet je teruggaan en traceren van uw stappen. De staat Texas kunnen behulpzaam met vaccinatie records van leeftijden 0-18, maar alles wat je deed na dat, dan moet je je eigen informatieverzameling. Gelukkig, op voorwaarde dat je jezelf kunt identificeren, zorgverleners moeten gemakkelijk hand over je dossiers: U hebt het recht om hen.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts of uw laatste arts u regelmatig zag. Vraag om een ​​kopie van uw inentingen. Zelfs als je de dokter niet meer zien, moet je een wettelijk recht op de plaat; de arts of zorgverlener moet alles in het werk om een ​​kopie te produceren voor u te maken.

•  Roep het Texas Department of State Health Services om records te vragen voor u of uw minderjarige kinderen. De staat ImmTrac databank volgt alle vaccinaties gegeven aan mensen onder de 18 jaar oud en je kunt een geconsolideerd overzicht van vaccinaties krijgen, zelfs als ze werden gegeven door diverse providers.

•  Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te zien of ze hebben een kopie van uw inentingen. Vaak worden medische dossiers doorgegeven van zorgverzekeraar om verzekeraar en dan zelfs tussen verzekeraars als u medische plannen te wijzigen. Hoewel het een beetje eng om te ontdekken iemand heeft een uitgebreide record op je kan zijn, kan uw verzekeraar ook het hebben. Zowel Texas en de federale wetgeving vereisen uw verzekeringsmaatschappij om u te voorzien van een kopie van een medisch dossier in zijn bezit.

•  Bel uw universiteit of kantoor college registrar als je ging naar school in Texas. Alle Texas openbare campussen en de meeste particuliere vereisen bijgewerkt inentingen op het dossier van de hele tijd een leerling naar school gaat. Hoewel dit misschien niet voor vaccinaties krijg je op een oudere leeftijd, moet het onder andere al uw kindertijd en tienerjaren vaccinaties - die het grootste deel van uw inentingen zijn.

•  immunisatie opsporingsprogramma's Vraag in uw omgeving voor een kopie van uw inentingsboekje als u deelneemt aan hun diensten. Diverse lokale overheden moeten gezondheidsprogramma's, zoals de San Antonio Vaccinatie Register System om mensen te helpen bij te houden met hun vaccinaties en te zorgen dat iedereen toegang heeft tot bijgewerkte gegevens af te ronden.