Hoe te Turf Burns Behandel

Turf brandwonden zijn zeer pijnlijk schaafwonden veroorzaakt door slippen over het gazon of kunstgras. Dit is een veel voorkomende blessure bij sporters, zoals voetbal, voetbal en lacrosse. Infectie kan instellen in indien niet tijdig en correct behandeld.

Instructies

•  Reinig de wond onmiddellijk. Volgens de aard van de oorzaak van de schade, turf brandwonden zijn altijd vies. Was de turf branden met water en zeep en wrijf zachtjes met een gaasje om al het vuil te verwijderen. Gebruik veel water.

•  Breng een beetje van peroxide aan de grasmat branden. De belletjes zal helpen bevrijden meer van het vuil. Doe dit om de eerste vuil te verwijderen, maar dan niet meer. Peroxide kan eigenlijk eten weg weefsel in open wonden. Niet laten weken in de peroxide om deze reden. Wassen met water en zeep weer en goed naspoelen.

•  Breng jodium of triple antibiotische zalf om infectie te voorkomen en genezing te bevorderen van de grasmat branden. Breng een steriel verband aan vuil en afval uit de wond te houden.

•  Let op de grasmat brandwonden op tekenen van infectie. Deze tekens kunnen worden verheven rode gebied rond de wond, pus of rode strepen die kunnen aangeven dat de infectie zich via de bloedstroom. Als rode strepen te zien, moet je naar de dokter meteen om de infectie te stoppen.

•  Verwijder bandage en dagelijks te reinigen. Reapply triple antibiotische zalf elke keer en een nieuwe steriel verband toepassen.