Hoe te Transportation Krijg voor Senioren in San Antonio

Hoe te Transportation Krijg voor Senioren in San Antonio

Diensten zijn beschikbaar in de San Antonio gebied om senioren die niet in staat zijn om te rijden en geen familie of vrienden beschikbaar zijn ze niet te krijgen om de nodige afspraken, boodschappen doen of boodschappen doen. Deze services zorgen voor senioren om een ​​zekere onafhankelijkheid te houden en niet het gevoel dat ze moeten vertrouwen op of last familie of vrienden. Alamo Service Connection kan u helpen bij het lokaliseren van transportdiensten, medische hulp, financiële bijstand en senior-specifieke agentschappen te helpen met uw specifieke behoeften.

Instructies

•  Neem een San Antonio gebied vervoer dienst die gespecialiseerd is in het vervoer van senioren, zoals A & B Senior Care Services en Presa Vervoer Collaborative.

•  Schema vervoer voor doktersbezoeken, boodschappen doen of boodschappen. Transport diensten halen u op bij uw thuis op de afgesproken tijd.

•  Zorg betaling arrangementen voor uw diensten. Veel aanbieders een vergoeding en kan contant, cheque of creditcard betaald worden.