Hoe te Torn Rib Kraakbeen Heal

Gescheurde rib kraakbeen, ook wel costochondral scheiding, kan een van de moeilijkste verwondingen te genezen zijn, want het kan niet eenvoudig worden in het gips geplaatst. Ribs moet bewegen om voor uw longen goed te laten functioneren, wat de genezing remt. Symptomen van een gescheurde rib kraakbeen onder meer pijn als je inademt, hoesten of niezen, lachen en zelfs te verplaatsen. Kennis van technieken om genezing te bevorderen, samen met een beetje tijd en geduld zal een ribbe die gescheurd uit de kraakbeen zo snel mogelijk te genezen.

Instructies

•  Laat je lichaam en laat het genezen gedurende ten minste zes weken. Je mag niet deelnemen aan sport of een andere inspannende activiteiten.

•  Ice het gebied in de eerste stadia van letsel aan de ontsteking te verminderen. Breng een pak ijs bedekt met een handdoek voor 20 tot 30 minuten om de drie tot vier uur. Neem een ​​anti-inflammatoire geneesmiddelen of andere pijnstiller te blijven ontsteking te verminderen.

•  Gebruik een rib riem om de ribbenkast te comprimeren zodat het niet te ver kunt uitbreiden als je inademt, hoesten of lachen. Dit is een elastische band die is 8 centimeter breed, cirkelen de ribbenkast. Dit ook lessen de pijn van het dagelijkse beweging.

Hints

  • Ga naar een dokter te gaan, die rib blessure die u hebt gemaakt. Sommige blessures kunnen schadelijker zijn dan andere en zullen verschillende technieken voor genezing nodig hebben.