Hoe te Tonsillitis behandelen met natuurlijke geneeskunde

Hoe te Tonsillitis behandelen met natuurlijke geneeskunde

Amandelen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het immuunsysteem en het mag niet, tenzij het absoluut noodzakelijk is worden verwijderd. Helaas zijn veel artsen zijn snel om een ​​operatie aan te bevelen als een behandeling voor amandelontsteking. Er zijn veel natuurlijke geneesmiddelen beschikbaar die u kunnen helpen om uw amandelen te beschermen, zodat je amandelen kan helpen u te beschermen tegen bacteriën en virussen.

Instructies

•  Gargle water en appel cider azijn, een natuurlijk ontsmettingsmiddel dat kan helpen kalmeren de ontsteking en ongemak van tonsillitis. Meng een theelepel appelazijn met een kopje warm water en gorgelen gedurende minstens 30 seconden voordat je mond spoelen. Het drinken van citroensap en water na gorgelen zal verder ontsmet de keel en kan helpen bij de monding van de sterke smaak van de azijn te verwijderen.

•  Begin met het nemen van een combinatie van Echinacea en goldenseal tablet bij de eerste tekenen van tonsillitis. Deze gemeenschappelijke kruidengeneesmiddelen, vooral wanneer gecombineerd kan helpen verlichten van de symptomen en verkort de duur van verkoudheid, griep en andere bacteriële of virale infecties, zoals tonsillitis. Gouden zegel is ook beschikbaar in de vorm van een spray die kan helpen kalmeren en te genezen tonsillitis. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor dosering informatie.

•  Masseer de borst en keel met een mix van sandelhout, eucalyptus, pepermunt en amandelolie om te helpen openen luchtwegen, kalmeren hoest en ontsteking te verminderen. Meng drie druppels van sandelhout olie, twee druppels eucalyptus olie, een druppel pepermuntolie en 12,5 ml amandelolie voor de perfecte mix van kruiden om de symptomen van tonsillitis verlichten.

•  Suck zoethoutwortel zuigtabletten gedurende de dag om de vacht te helpen de keel en kalmeren de pijn en het ongemak van tonsillitis. Zoethoutwortel zuigtabletten zijn verkrijgbaar in de meeste reformwinkels, maar je moet voorkomen dat het nemen van hen als u diabetes of het bekijken van uw bloedsuiker zijn.

Hints

  • Als u last heeft van chronische of terugkerende tonsillitis deze natuurlijke geneesmiddelen kunnen helpen verlichten van uw symptomen, maar er kan een groter onderliggend probleem. Het is het beste dat u medische hulp te zoeken van een natuurgeneeskundige en deskundig allergie testen om te bepalen wat de oorzaak is van uw conditie.