Hoe te Tintelingen Stop in Arms

Tintelingen in de arm kan vele oorzaken hebben. Als je niet in een ongeluk zijn geweest en hebben geen ziekten zoals artritis of diabetes, het is waarschijnlijk dat je pijn zou kunnen zijn van een beknelde zenuw of carpaal tunnel syndroom. Als je veel tijd te typen, besteden aan het schrijven, of betrokken zijn bij andere activiteiten die veel gebruik en beweging arm vereist, wordt u eerst wilt uw arm te behandelen voor carpaal tunnel. Na het uitproberen van een aantal van deze behandelingen thuis, als je tintelingen aanhoudt, moet u een diagnose van uw arts te zoeken en uit te sluiten van een potentieel ernstig probleem.

Instructies

Hoe te Tintelingen behandelen in uw arm

•  Leg uw arm voor ongeveer een week. Eerst wil dat je stopt nadruk op de aangedane spieren en pezen. Als de tintelingen is gerelateerd aan carpaal tunnel syndroom, kunt u zich te onthouden van het schrijven, het typen en activiteiten die zwaar gaan je armen zoals tennis, bowlen en zwemmen. Als je moeite om je arm beweegt te veel hebben, overweeg dan het gebruik van een spalk.

•  verminderen zwelling. Blessures en carpaal tunnel syndroom kan zwelling en tintelingen veroorzaken. Ice zal bijdragen tot het verminderen zwelling. Wikkel een icepack in een dunne doek. Zorg ervoor dat het koud is, maar niet zo koud dat je niet kan houden tegen uw huid gedurende 10 tot 20 minuten per keer.

•  Breng een verwarmingselement. Een letsel aan de spier pijn en tintelingen veroorzaken. Een verwarmings-pad zal helpen kalmeren en uw spieren los. Koop een verwarmingselement dat een zak voor een vochtige handdoek heeft. Vochtige warmte voelt beter dan droge hitte. Een warm bad kan ook helpen.

•  Neem een pijnstiller. Als de tintelingen is vooral ongemakkelijk of pijnlijk en je hebt gekoppeld zwelling, probeer het nemen van een niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's), zoals aspirine of ibuprofen. Voor meer ernstige pijn, raadpleeg dan uw arts of ze adviseert een pijnstiller.

•  Laat de druk op de zenuwen. Tintelingen wordt meestal gekoppeld aan een geknepen of beschadigde zenuw. Uw arts kan een corticosteroïde (zoals prednison) te injecteren in je pols. Er zijn ook orale corticosteroïden. Deze medicijnen verlichting geven voor de milde symptomen van zenuwbeschadiging.

Hints

  • Orale corticosteroïden zijn niet zo effectief als injecties.
  • Als u diabetes heeft, moet u de bijwerkingen van prednison grondig te bespreken met uw arts.