Hoe te Tinnitus Beheer met Acupunctuur

Hoe te Tinnitus Beheer met Acupunctuur

Velen van ons hebben gehad dat "piep in je oren" na een luid concert. Echter, sommige mensen lijden aan deze beltoon geluid in hun oren of "tinnitus" op een dagelijkse basis. Wanneer andere behandelingen hebben gefaald, sommige mensen weer aan acupunctuur te helpen bij het beheren van hun tinnitus. Gebruik het volgende om te begrijpen wat u kunt verwachten als u ervoor kiest om uw tinnitus met acupunctuur te beheren.

Instructies

•  Bepaal eerst dat je eigenlijk tinnitus. Soms kan tinnitus verward meer behandelbaar oor problemen zoals een opbouw of blokkade van was in de oren.

•  Luister naar uw arts met betrekking tot de aard van de tinnitus die je hebt als het type hangt af van wat voor soort behandelingen en directies kan wel of niet helpen. Als je volkomen fijn gehoor hebben gehad en hebben vervolgens een plotseling hard geluid ontstaan ​​die niet weg zal gaan, wordt uw tinnitus beschouwd als een te zijn "eigen risico." Een "tekort" tinnitus wordt omschreven als de ontwikkeling heel langzaam of geleidelijk met een lage beltoon geluid. De leeftijd van de patiënt en hoe lang ze last van tinnitus kan ook een factor in hoe zij zullen reageren op verschillende behandelingen.

•  Ga naar een faciliteit die acupunctuur beoefent voor de behandeling en het beheer van uw tinnitus als je het gevoel dat je andere, meer traditionele methoden van de behandeling van het probleem werken niet. Begrijp dat dit een proces zal zijn en kan veel sessies duren voordat er een significant verschil is opgevallen. De tinnitus die is bepaald op een "teveel" zal beter reageren op acupunctuur behandelingen dan tinnitus omschreven als "een tekort."

•  Wees klaar open minded en niet gehaast wanneer u komt voor uw acupunctuur sessie te zijn. Acupunctuur sessies gegeven in verband met massage therapie is aangetoond dat zij heilzaam zijn. Wees bereid om te weten dat tijdens de sessies die de acupunctuur naalden in de oren zal worden geplaatst op verschillende locaties.

•  Weet dat acupunctuur behandelingen niet altijd helemaal genezen van de tinnitus probleem. Soms is er een volledige verlichting van de tinnitus, soms is er "enige" relief en de andere keer de patiënten niet reageren op de behandelingen. Reliëf van de tinnitus zal variëren met elke patiënt en het niveau van hun ongemak.