Hoe te Tik Pressure Points te voorkomen dat roken

Hoe te Tik Pressure Points te voorkomen dat roken

Veel van de huidige rokers willen stoppen met roken voor hun gezondheid, om geld te besparen of om het sociale stigma van sigaretten te vermijden. Recente regelgeving van de overheid - het rookverbod in openbare plaatsen en vereisen sigarettenpakjes aan sport groot, bloederige waarschuwingen - te maken met roken meer en meer ongemakkelijk en gênant. Als traditionele methoden-stop roken ondoeltreffend of onvoldoende zijn gebleken, kunt u acupressuur gebruiken om te helpen bij het intomen van uw hunkeren naar nicotine.

Instructies

•  Plaats uw wijsvinger breedte van de ene sleutelbeen drie vingers '. Dit drukpunt is horizontaal aan de bovenkant van je bovenarm bot. Solliciteer stevige druk op dit punt met het topje van je vinger, knokkel of een potlood gum en houd gedurende 30 seconden. Herhaal deze actie op het drukpunt onder je andere sleutelbeen.

•  Knijp de bovenste rand van het ene oor stevig tussen duim en wijsvinger en houd gedurende 30 seconden. Knijp het midden rand van het oor net, gevolgd door de onderrand. Herhaal dit proces aan het andere oor.

•  Plaats uw vingertop, knokkel of een potlood gum op je scheenbeen, ongeveer de breedte van een palm's boven de enkel bot. Oefen druk uit en houd gedurende 30 seconden.

•  Plaats uw vinger, knokkel of een potlood gum op je solar plexus, de plek vlak onder het borstbeen. Oefen druk uit op deze plek en houd gedurende 30 seconden.