Hoe te Tieners om gewicht te verliezen motiveren

Hoe te Tieners om gewicht te verliezen motiveren

Vind de motivatie om gewicht te verliezen als tiener en begin je gezonde levensstijl nu. De leeftijden van 13 tot 18 kan zeer beïnvloedbaar. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren leren hoe ze zichzelf kunnen motiveren om gewicht te verliezen voor hun ongezonde eetgewoonten beginnen aan hun gezondheid, geluk en dag-tot-dag leven beïnvloeden. Tieners kunnen motivatie krijgen door de herinnering aan de reden waarom ze willen hun doel, positieve aanmoediging bereiken vanuit zichzelf en steun van anderen. Tieners moeten de juiste motivatie gedurende hun gewichtsverlies strijd vinden.

Instructies

•  Noteer uw redenen om te willen om gewicht te verliezen. Zodra tieners weten waarom ze willen om gewicht te verliezen, of het nu gaat om een ​​gezonde levensstijl te starten, zich beter voelen, er beter uitzien of al het bovenstaande, zal het gemakkelijker zijn om de motivatie om uw doelen te bereiken vinden. Wanneer je het gevoel dat je begint om spoor te verliezen, herlees je lijst en herinner jezelf alle redenen waarom je wilt afvallen.

•  Maak een positieve en negatieve foto van jezelf. Tieners die in staat zijn om zichzelf voor ogen na gewichtsverlies zal worden gemotiveerd door dat imago. Zij kunnen de jongen of het meisje dat ze geïnteresseerd zijn in indruk te maken, krijgen meer vrienden, of in staat zijn om een ​​middelbare school sport meedoen. Ook moet tieners voorstellen hoe ze zullen voelen als ze niet het gewicht te verliezen. Zij kunnen het gevoel zwak en moe, onaantrekkelijk, en eenzaam. Negatieve beelden kunt u motiveren uit de buurt van dat imago en dichter bij je doel.

•  Stel realistische doelen, zoals het verliezen van 1-2 pond per week. Als tieners hebben extreme doelen die niet zijn gerealiseerd, kunnen tieners motivatie verliezen snel en geven helemaal. Tieners zullen meer gemotiveerd zijn om gewicht wanneer ze moeten realistische doelen te werken aan verliezen.

•  Maak gezond eten leuk. Tieners kunnen opzoeken gezonde recepten online en koken en experimenteren met nieuwe ingrediënten. Wijzig ingrediënten in oude recepten om "healthify" uw maaltijden, zoals het gebruik van vet-vrije of vetarme ingrediënten. Neem een ​​pot luck party waar iedereen brengt een andere gezonde maaltijd. Om te worden gemotiveerd om gewicht te verliezen, moet tieners gezond eten zo leuk en spannend te zien. Zie Bronnen voor recepten.

•  Doe een online gewichtsverlies website. Sommige websites, zoals SparkPeople.com of PEERtrainer.com, voorzien van online message boards, community tips en andere gewichtsverlies advies. Tieners kunnen inloggen hun calorie-inname en fysieke activiteit per dag, stel gewichtsverlies doelen en zien hun vooruitgang elke keer dat ze inloggen. Tieners kunnen de motivatie van anderen gaan door dezelfde strijd zijn ze te vinden. Bezoek de websites home page en meld je aan voor een gratis lidmaatschap. Zie bronnen.

•  Voeding en beweging samen. Tieners kunnen worden gemotiveerd om gewicht te verliezen door het aanbieden om te werken met anderen om hun doelen te bereiken. Tieners kunnen motiverende steun van vrienden en familie te vinden door het starten van een gezond eten plan of bij een sportschool bij elkaar en het stimuleren van elkaar om te gaan.

•  Accepteer jezelf voor wie je bent, wat er ook gebeurt. Dit is de belangrijkste stap voor tieners op zoek naar de motivatie om gewicht te verliezen. Ze moeten weten dat het niet uitmaakt wat ze wegen ze nog steeds dezelfde persoon aan de binnenkant. Mensen die geloven dat hun buiten een of andere manier weerspiegelt hun binnenkant kan krijg op zichzelf over hun gewicht, waarin brandstoffen over-eten. Deze stap kan ook de moeilijkste van allemaal, maar het is belangrijk jongeren te werken aan het geleidelijk aan door zich voortdurend aan te moedigen met positief denken en het opdoen van aanmoediging en steun van mensen om hen heen.