Hoe te Thumb Tendinitis at Home Behandel

Pezen verbinden spieren aan botten. Tendinitis is een ontsteking van pezen, meestal veroorzaakt door spanning. Thumb tendinitis komt vaker voor bij mensen die veel herhaling reikende activiteit uit te voeren, zoals nieuwe moeders, timmerlieden, muzikanten en anderen die hun vingers te gebruiken om zware voorwerpen op te halen. Peesontsteking kan ook worden veroorzaakt door kalkaanslag die zich op tegen de buigpees die naast de duim loopt. Huis remedie toepassingen van ricinusolie packs, actueel dimethylsulfoxide (DMSO) en aanvullende methylsulfonylmethaan (MSM) kan de pijn en het genezingsproces versnellen verlichten.

Instructies

Thuis Behandelingen

•  Plaats castor olie in een pan en verwarm, maar laat niet koken het om brandwonden te voorkomen. Dompel de kaasdoek of katoenen materiaal in voldoende verhit olie om het te verzadigen.

•  Wikkel de doek rond de duim en dek deze af met een stuk plastic dat groter is dan het doek. Plaats een verwarming pad over het plastic en gebruik deze om de doek warm te houden. Houd de verpakking in de plaats voor een tot twee uur. Het idee is om de duim met nieuw bloed te vullen, warm het op en maak het zo mobiel als mogelijk, zodat hij vrij kan bewegen. Herhaal de procedure tot drie keer per dag als nodig is voor pijn.

•  Alternate de warme ricinusolie wrap, die pijn verlicht, met ice packs om de genezing te verkorten. Houd koude kompressen op de duim gedurende 15 minuten aan en 15 minuten uit. Herhaal dit dagelijks vier keer.

•  Gebruik DMSO ontsteking en pijn. DMSO is een industrieel oplosmiddel, een bijproduct van papierfabricage die therapeutische eigenschappen heeft, vooral voor de genezing van verwondingen, volgens Stanley Jacob, een chirurg die de verbinding ontdekt terwijl hij onderzoeker aan de Universiteit van Florida was.

DMSO wordt verkocht in een verfijnde vorm bij reformwinkels. Breng DMSO gel, crème of vloeistof aan de duim vier keer per dag als nodig voor pijn. Een tijdelijke en milde bijwerking van DMSO is een geur van knoflook op de adem. Lichte huidirritatie kan optreden.

•  Neem supplementen MSM, dat een organisch vorm van zwavel en een derivaat van DMSO. Pijnstillende en anti-inflammatoire effecten zijn cumulatief; enkele dagen gebruik noodzakelijk voor de verlichting zijn. In het boek, The Miracle of MSM, een studie van 24 mensen behandeld voor atletische verwondingen werd gemeld dat toonde MSM was twee keer zo effectief als placebo's in het verstrekken van pijnbestrijding. MSM komt in 1000 mg tabletten en kan viermaal per dag worden ingenomen, taps toelopend tot tweemaal per dag nodig. MSM heeft een lichte aspirine-achtige werking; een arts te raadplegen voordat u MSM als het nemen van andere bloedverdunnende medicijnen.