Hoe te Throat spieren te versterken

Snurken is een probleem dat veel mensen van alle leeftijden treft. Het is niet alleen storend voor de mensen om je heen, het kan ook je slaap verstoren als uw lichaam niet in staat is om de zuurstof die het nodig heeft. Er zijn verschillende manieren te behandelen snurken en een van de beste voor lichte snurkers versterking en toon keel spieren. Als je keel spieren zijn sterk en gespierd, zullen ze in staat zijn om uw luchtwegen beter open te zijn, zodat u het stoppen van snurken en het verbeteren van uw nachtrust.

Instructies

•  Plaats uw tong tegen je onderste rij tanden en duwen. Niet bijzonder hard te duwen, maar eerder op een laag, constant hoog niveau dat je kunt houden voor maximaal vijf minuten.

•  Houd een potlood tussen je tanden gedurende vijf minuten. Nogmaals, niet te hard bijten, maar gewoon houd het daar vast. Het moet niet bewegen in je mond, maar het moet ook niet in stukken breken van je bijten.

•  Druk met uw vinger tegen je kin voor een paar minuten.

•  Open en je mond in een gapende beweging te sluiten op een regelmatige basis.

•  Zing regelmatig. Je hoeft niet goed te zingen, maar de actie van zichzelf zingen is een uitstekende oefening keel. Dus, meezingen met de radio tijdens het rijden, of meezingen met de muziek op de achtergrond terwijl u werkt op uw computer.