Hoe te Thanksgiving Cook voor een diabetische

Hoe te Thanksgiving Cook voor een diabetische

Voor een diabetespatiënt, heeft Thanksgiving niet om een ​​tijd van extreme offer. Turkije is toegestaan. Alles wat u hoeft te doen is om smaakvolle gerechten te genieten met minder suiker. Controle over de porties is ook essentieel. Met een beetje planning vooraf, kan Thanksgiving een plezierige en heerlijke gelegenheid voor een diabetespatiënt zijn.

Instructies

•  Raadpleeg de American Diabetes Association piramide van het voedsel. Je moet minder vet en suiker te gebruiken dan alle andere ingrediënten. Vlees en zuivelproducten zijn toegestaan, maar in kleine hoeveelheden. Verse groenten, fruit en volkoren granen moet het grootste deel van uw diabetes-gezonde Thanksgiving diner vormen.

•  Maak traditionele recepten diabetes-vriendelijk. Voeg groene groenten aan uw favoriete vulling. In plaats van te braden verse groenten, stoom ze met kruiden om natuurlijke smaak van de groente's vrij te geven. Serveer een weelderige salade geladen met alle kleuren en smaken van het seizoen biedt.

•  Serveer minder carb-centric gerechten. Als je vulling, elimineren de aardappelpuree. Vervangen door een gumbo en laden met verse zeevruchten en Cajun kruiden. Ga gemakkelijk op de natrium. Serveer met een stevig volkoren brood.

•  Serveer verse groenten en fruit. Indeling platters van knapperige groenten met een laag vetgehalte veggie dip, gekruid met dille. Versier een bijzettafel met vers fruit en zelfgemaakte aardbeiensaus. Houd porties tot 1/2 cup.

•  Serveer zelfgemaakte pompoentaart gemaakt met ingeblikte pompoen en zonder toegevoegde suikers.

•  Raadpleeg een diabetes consultant voor de vakantie. Vraag advies voor de gezondste Thanksgiving mogelijk. Wanneer het menu niet langer een onmogelijke hindernis te zijn, kunt u zich in en geniet van het beste deel van Thanksgiving - dankbaarheid voor geliefden en een gezond leven.