Hoe te testen voor Virale Meningitis

Virale meningitis gebeurt wanneer de vloeistof in het ruggenmerg en de hersenen rond besmet. Het is eigenlijk een mildere versie van meningitis vergelijking met bacteriële meningitis. Hier is wat je moet weten over virale meningitis.

Instructies

Hoe te testen fo Virale meningitis

•  Ga naar uw arts. Als u of iemand in uw familie ervaart griepachtige verschijnselen zoals koorts, hoofdpijn, braken, vergezeld van een stijve nek en verwarring, het is tijd om medische hulp te zoeken.

•  Controleer spinale vloeistof. Om ruggenmergvloeistof testen op infectie een lumbaalpunctie, ook bekend als een lumbale punctie moet cerebrospinale vloeistof te verzamelen. Als de resultaten positief blijken voor virusinfectie, hebt u waarschijnlijk virale meningitis.

•  Neem je plaatje. Het is ook mogelijk dat uw arts een CT of gecomputeriseerde tomografie scan van de borst, schedel, en sinussen zal presteren. Het doel is om zwelling of ontsteking die mogelijk samenhangt met meningitis detecteren.

•  Wacht het uit. De symptomen van virale meningitis zullen verdwijnen binnen ongeveer 10 dagen. Aangezien er geen specifieke behandeling, je aandacht richten op de behandeling van de griep-achtige symptomen.

•  Gebruik preventie. Meningitis in welke vorm is besmettelijk. Je contract het door zoenen, het delen van gebruiksvoorwerpen, of het drinken van achter iemand. Niezen en hoesten verspreidt de ziekte, dus maak er een gewoonte van om de hand-to-hand contact beperken. Grondig wassen van jou en handen uw childrenâ € ™ s is noodzakelijk. Genoeg rust, eet een gezond dieet en als je dat nog niet, beginnen op een goede oefening programma. Dit zal uw immuunsysteem gezond en beter in staat om te vechten tegen infectieziekten te houden.

Hints

  • Voorkom zelf-diagnoses, wat je denkt is niet ernstig kan heel goed zijn ernstig.