Hoe te testen voor Substance Abuse

Hoe te testen voor Substance Abuse

Drug tests zijn niet alleen beschikbaar via particuliere laboratoria. Testen op middelengebruik thuis is betrouwbaar en betaalbaar, en urine, speeksel en haren zijn de drie meest voorkomende soorten test. Een haar testkit is off gestuurd voor analyse en zorgt voor een 30- tot 90-daagse drug geschiedenis voor drugs, waaronder marihuana, cocaïne en meth. Een urinetest is sneller en veelzijdiger. De resultaten zijn bijna onmiddellijk, en je kunt testen voor maximaal 12 drugs tegelijk of test voor een specifiek geneesmiddel. Speeksel testen bieden ook onmiddellijke resultaten, maar worden alleen aangeraden als zeer recente drugsmisbruik wordt vermoed.

Instructies

•  Koop een drugstest kit van een apotheek die het medicijn of de medicijnen die u zoekt kan detecteren. Een haar testkit vereist dat u het monster verzenden naar een laboratorium voor analyse, en de resultaten kunnen een aantal weken aan te komen.

•  Besteed speciale aandacht aan de instructies voor het verzamelen van een haar, urine of speeksel monster. Onjuiste collectie zou kunnen resulteren in onnauwkeurige resultaten. De website Thuis Health Testing raadt haar monsters nooit worden verzameld uit een borstel, want meer dan één persoon de borstel zou kunnen gebruiken.

•  Verzamel het monster volgens de aanwijzingen op de drug test pakket. Haarmonsters moet zo dicht bij de hoofdhuid mogelijk worden gesneden en ten minste een halve inch lang. Hoe langer het haar monsters, hoe langer het geneesmiddel geschiedenis resultaten. Urinemonsters moeten worden verzameld in een schone, droge container. Speeksel testen vereisen dat de persoon die wordt getest om het even wat niet in haar mond gedurende minstens 10 minuten voordat u de test.

•  Voltooi de test door het afdichten van een haar monster en de scheepvaart het af, dompelen de teststrips in de urine monster of door het plaatsen van het speeksel monster in de reageerbuis.

•  Wacht tot de resultaten. Speeksel en urine testkits zullen de resultaten binnen enkele minuten te hebben.

•  Volg de instructies in de kit om de resultaten correct te lezen.

Hints

  • Twee soorten van thuis testkits --- adem en speeksel --- zijn ook beschikbaar voor het opsporen van het gebruik van alcohol. De resultaten zijn bijna onmiddellijk.