Hoe te testen voor een urineweginfectie

Urineweginfecties kan pijnlijk en onhandig zijn. De verklikker branden wanneer je gaat naar de badkamer is vaak een indicatie van een urineweginfectie of UTI. Er zijn twee manieren om te testen op een urineweginfectie: met een home kit of een test die is gedaan op het kantoor van de dokter. Als u een urineweginfectie, moet u antibiotica nemen om het op te helderen.

Instructies

Testen voor een UTI

•  Koop een huis urineweginfectie test kit bij uw plaatselijke apotheek.

De kits zijn relatief goedkoop en worden meestal op hetzelfde gangpad incontinentie producten. De tests zijn zeer eenvoudig te gebruiken, en komen meestal met meerdere testen strips die je kan vertellen of u een infectie heeft.

•  Als u ontdekt dat u een infectie heeft, een bezoek aan uw arts. Of u nu een in-home-test heeft uitgevoerd of niet, zal uw arts een snelle analyse van de urine uit te voeren om een ​​urineweginfectie te bevestigen.

U zal worden gevraagd om een ​​urinestaal voor de urine te verzamelen. Dit vereist dat u om te plassen in een beker en terug te sturen naar de nurse practitioner of laboratorium voor het testen. Gewoonlijk krijgt u de uitslag van de test binnen ongeveer 15 minuten.

•  Als u een antibioticum voorgeschreven, neem het zoals aangegeven.

Zelfs als uw UTI begint beter te voelen voordat u alle van de antibiotica af te maken, is het belangrijk voor u om alle van het antibioticum medicatie die je krijgt, zodat uw urineweginfectie niet terugkomt afmaken.

Als uw symptomen niet beter na behandeling met antibiotica krijgen, neem dan contact op met uw arts.

Hints

  • Een goede indicator dat u een urineweginfectie is het teken van bloed of pus in de urine. De urine kan een roze-achtige tint hebben of kunnen merkbaar troebel.
  • Te helpen verlichten de pijn van een urineweginfectie, drink cranberry sap. Cranberry sap is rustgevend voor de urinewegen en kan helpen voorkomen dat de herhaling van een urineweginfectie.
  • Over-the-counter supplementen zoals AZO zijn ook goed in het verlichten van de symptomen van een urineweginfectie zeer snel.