Hoe te testen bloedsuikerspiegel na de maaltijden

Hoe te testen bloedsuikerspiegel na de maaltijden

Bloedsuiker controle is de sleutel tot het beheersen van diabetes. Na de maaltijd testen is een van de meest belangrijke nummers, omdat het volgt hoe het voedsel dat je eet is van invloed uw bloedsuikerspiegel. U kunt deze nummers gebruiken om je dieet aan te passen. Het proces is eenvoudig en effectief, en tot oprichting van een regelmatige routine is absoluut noodzakelijk. Zorg ervoor dat u zich te houden aan de juiste tijdsinterval voor na de maaltijd het testen voor een correcte en consistente resultaten.

Instructies

•  Wacht de vereiste periode na de maaltijd om uw bloedsuikerspiegel te testen. Als je te vroeg of te testen laat de resultaten zal verschuiven. Consistent testen tegelijkertijd periode na elke maaltijd is belangrijk om nauwkeurige resultaten.

•  Leg de test meter, meter strips en apparaat dat wordt gebruikt om de vinger voor het bloedmonster halen.

•  Was uw handen grondig. Droog ze goed, zodat vocht geen invloed op de testresultaten of dempen de meter teststrip.

•  Plaats de teststrip in de meter. Controleer of de meter is klaar om het bloedmonster en geen foutcodes tonen gelezen.

•  Prik je vinger en het verzamelen van het bloedmonster. Wacht de vereiste periode voor het bloedmonster te worden gelezen. Als de resultaten lijken onjuist, doe een tweede monster om te vergelijken.

•  Neem uw ​​resultaten op uw bloedsuiker bijhouden grafiek. Vergelijken met vorige levels om te zien of er een inconsistency.Be ervoor om eventuele onregelmatigheden onmiddellijk te melden aan uw arts.