Hoe te tellen Fat Grams en calorieën om gewicht te verliezen

Hoe te tellen Fat Grams en calorieën om gewicht te verliezen

Calorieën zijn een maat voor de energie. Het vet gram op de zijkant van een doos geven hoeveel calorieën worden geleverd door fat. Wanneer u rekenen vet gram bent u het tellen van calorieën. Calorieën worden ook geëxtraheerd uit eiwitten en koolhydraten. De energie verkregen uit de voeding wordt gebruikt door je lichaam voor functies die nodig zijn om het leven; Echter, wanneer je verbruikt meer calorieën dan je lichaam gebruikt in één dag, de overtollige energie worden opgeslagen voor later gebruik. Dit is hoe je gewicht in de tijd. Het beperken van je calorie-inname op een getal dat is minder dan wat je lichaam gebruikt zal resulteren in gewichtsverlies. Wees op uw hoede, echter, van het instellen van je calorie-inname te laag. Je lichaam heeft minstens 1200-1800 calorieën per dag om gezond te blijven.

Instructies

•  Stel een calorie doel. Uw calorie doel mag niet lager zijn dan 1200 voor een vrouw of 1800 voor een man. Stel uw calorie doel iets hoger als je oefenen op een regelmatige basis. Pas uw doel als u vermoeid of hongerig voelt. Verlaag je calorie-inname van vetten, en kies gezonde vetten als je dat doet eten ze; bijvoorbeeld, vis, avocado en noten. Carry rauwe noten of een stuk fruit met u gedurende de dag. Gebruik deze gezonde snacks in plaats van frisdrank, koffie of suikerhoudende energiedrankjes.

•  Log calorieën elke keer dat je eet. Gebruik de grammen vet gedrukt op de voedingswaarde-etiket op uw log te voltooien. Vermenigvuldig het aantal grammen vet door negen. Uw totaal is bij benadering het aantal calorieën uit vet. Gebruik een calorie tabel om rauw voedsel te melden. Een calorie grafiek geeft u een schatting van hoeveel calorieën zijn in een portie rauw voedsel te geven. Bijvoorbeeld drie rauwe abrikozen leveren het lichaam met 50 calorieën en geen vet. Een kopje gedroogde abrikozen geeft 310 calorieën en 1 gram vet. Een stuk van bosbessen taart biedt 107 g vet en meer dan 2.000 calorieën. Wees op uw hoede van de voedingsmiddelen die je over je dagelijkse calorie-limiet in een portie. Vervang de taart met een kopje verse bosbessen met 1 g vet en 80 calorieën.

•  Totaal uw calorie-log. Houd een logboek voor een paar dagen zonder het wijzigen van uw normale dieet. Dit geeft je een idee van hoeveel je elke dag consumeren geven. Start het maken van aanpassingen aan uw dieet op de derde dag van het logboek. Vervang vette maaltijden met groente-zware voorgerechten. Vervang vette snacks, zoals chips, met vers fruit.