Hoe te tekenen van Hyperglycemia Herken

Één van verscheidene omstandigheden diabetes hyperglykemie, dat te veel suiker of glucose in het bloed, in plaats van door het lichaam. Het is een probleem dat 1 diabetici type kan tegenkomen als ze niet genoeg insuline toedienen. Type 2 diabetes, kunnen ook hyperglycemie als hun lichaam voldoende insuline, maar het is niet goed verwerken.

Bij hyperglycemie optreedt, zijn er zeer duidelijke waarschuwingsborden. Het is belangrijk om snel te handelen als u deze tekenen aanwezig om verdere complicaties te voorkomen, waaronder schade aan organen in je lichaam, schade aan de zenuwen en bloedvaten, en een diabetische coma zijn.

Ze sleutel tot hyperglycemie is om het te ontdekken en te behandelen vroeg. Hier zijn de herkenbare tekenen van hyperglycemie.

Instructies

Hyperglycemie Warning Signs

•  Vaak plassen begint te ontstaan. Hoewel dit kan gebeuren als je meer cafeïnehoudende dranken of water dan normaal drinken, moeten diabetici het zekere voor het onzekere. Het kan een teken zijn dat de glucose niet goed wordt geabsorbeerd door je lichaam en wordt door je nieren gefilterd zijn. Gebruik een thuis urine test kit, die wordt geleverd met het testen van strips, om te controleren op hoge niveaus van suiker in de urine. Binnen enkele seconden wordt de teststrip een kleur te zetten. Vergelijk de kleur met de kleur gids op de teststrip container om uw glucose-niveau te bepalen.

•  Er wordt meer dorst. Het drinken van water of andere vloeistoffen meer dan normaal zonder dat je dorst wordt gelest is een veel voorkomende, vroeg teken van hyperglycemie. Dus is een droge mond. Dit is een gevolg van het lichaam erkennen dat een hogere dan normale hoeveelheid water wordt door veelvuldig urineren verloren.

•  Er is een toename in eetlust. Als je merkt dat je honger hebt vaker, kan dit een teken zijn van hyperglycemie zijn. In plaats van de cellen van uw lichaam absorberen van de juiste hoeveelheid glucose die nodig zijn om je lichaam brandstof, wordt de glucose stroomt het hele bloed. Als gevolg hiervan, is je lichaam het niet ontvangen van de energie die het nodig heeft, dus je honger hebt de hele tijd. Omgekeerd, snel gewichtsverlies zonder een verandering in dieet is ook een teken van hyperglycemie wanneer glucosewaarden enige tijd hoog zijn geweest.

•  Visie vervaagt. Dit is een ander teken van hyperglycemie als gevolg van schade aan de kleine bloedvaten in het oog. Deze aandoening kan gepaard gaan met hoofdpijn of problemen met concentreren of focussen.

Hints

  • Andere tekenen van hyperglykemie zijn vermoeidheid, droge of jeukende huid, en snijwonden of kneuzingen die een lange tijd om te genezen.
  • Niet alle symptomen van hyperglycemie aanwezig zijn. Sommige diabetici kunnen hebben slechts een of twee herkenbare symptomen.