Hoe te tekenen van het syndroom van Reye Identificeer

Reye syndroom is een ziekte die vooral kinderen treft en tieners en omvat de lever, hersenen, nieren en het hart. Terwijl de definitieve oorzaak van het syndroom van Reye is momenteel niet bekend, maar meestal optreedt na een virale infectie of ziekte, zoals waterpokken en griep. Daarom wordt ouders geadviseerd hun kinderen aspirine, waardoor als studies de prevalentie van de aandoening zijn verbonden met geneesmiddelen die salicylate.Risks oplopen van Reye toe met de bovengenoemde waterpokken en griep, alsook andere respiratoire infecties . Ouders moeten voldoende in staat zijn om de tekenen of symptomen van het syndroom van Reye om snelle behandeling initiëren herkennen en om complicaties zoals longontsteking, ademhalings toevallen, hartproblemen en zelfs schade aan de hersenen, coma en de dood te voorkomen kennen.

Instructies

•  let goed op je kinderen als ze lijden aan griep of waterpokken en nooit, onder geen enkele omstandigheid, geef ze aspirine tijdens zulke episodes. Eigenlijk is het het beste om kinderen en tieners die lijden aan virale ziekten met ibuprofen of paracetamol, zoals Tylenol voor koorts, pijn en pijn te behandelen. Een van de meest voorkomende symptomen van het syndroom van Reye is slaperigheid en lethargie bij kinderen die niets met gewoon gebrek aan slaap of niet goed voelen lijkt.

•  Let op je kind voor episodes van braken. Deze episoden kan licht of vluchtige periodes van misselijkheid en braken die vaak gepaard met verwarring en bovengenoemde lethargie produceren.

•  Let goed op uw kind of tiener en let op tekenen van gedragsveranderingen. Terwijl we allemaal weten dat de meeste kinderen en tieners kunnen groeien chagrijnig of prikkelbaar met ze ziek zijn, kunnen deze persoonlijkheid of gedrag veranderingen lijken ongerechtvaardigde en extreme. Soms kinderen en tieners ook last van delirium met of zonder de aanwezigheid van koorts.

•  Observeer uw kind of tiener op tekenen van aanvallen in de armen, benen of romp. Deze aanvallen kunnen verschijnen mild en duren slechts enkele seconden, voor diegenen die enkele minuten kan duren. Raadpleeg uw arts als u zie geen tekenen van epileptische activiteit in uw kind.

•  Luister naar je kind spreken en let op tekenen van slurring, spraakproblemen, of moeite om te communiceren. Bovendien hebben sommige kinderen en tieners die last hebben met het syndroom van Reye klagen ook van dubbelzien.

Hints

  • Tests zijn noodzakelijk voor de diagnose van het syndroom van Reye bepalen. Bloedonderzoek, leverfunctietesten en de studie van de cerebrospinale vloeistof moet E uitgevoerd, dus contact op met uw arts als u twijfelt dan ook dat uw kind kan lijden aan de aandoening.
  • Indien onbehandeld, kunnen sommige mensen die last hebben met het syndroom van Reye ontaarden in delirium of coma. Bel uw arts bij de eerste indicatie dat uw kind of tiener is in de war, lusteloos, of het ervaren van gedrag of mentale veranderingen of problemen.