Hoe te tekenen van geestesziekten bij kinderen herkennen

Volgens de National Metal Health Information Center, studies tonen aan dat maar liefst een op de vijf kinderen lijdt aan een psychische aandoening. Deze aandoeningen kunnen zijn depressie, aandacht deficiënt hyperactiviteit, eetstoornissen en angst kwesties. Hoewel de oorzaken van deze problemen zijn nog steeds bestudeerd, kinderen ervaren deze problemen onmiddellijk hulp nodig. Het hebben van een korte handleiding van tekenen van geestesziekten bij kinderen kan helpen herkennen van deze problemen.

Instructies

•  Kijk voor onverklaarbare verdriet. Kinderen die lijden aan een psychische aandoening zal verschijnen vaak verdrietig, maar kan niet zorgen voor een concrete aanleiding voor hun gevoelens. Op sommige momenten, zullen gevoelens van waardeloosheid of schuld leiden tot verdriet.

•  Kijk voor onverklaarbare angsten. Kinderen die lijden aan een psychische of emotionele ziekte kan ook onverklaarbare angsten, en voel me zeer angstig. Occasionele angst is normaal bij kinderen; echter, wanneer de angst wordt frequent en overweldigend, het interfereert met een kind dagelijks leven en kunnen een teken van geestesziekte.

•  Besteed aandacht aan een fixatie op de fysieke verschijning. Kinderen met een psychische aandoening zijn vaak gefixeerd op hun uiterlijk of hun gezondheid. Zo kunnen ze altijd bang dat een gezondheidstoestand dreigt, vergezeld van extreme angst, of ze kunnen hun eetgewoonten te veranderen (niet genoeg of binging en zuivering eten).

•  Praat met de leerkracht van uw kind. De leerkracht van uw kind kan verder inzicht in de uitdagingen van uw kind te voorzien. Bijvoorbeeld kunnen vele kinderen met metaal ziekte een afname van soorten in en lijken te "dagdromen" meer klasse.

•  Volg de slaap van uw kind. Kinderen die lijden aan depressie en angst problemen vertonen vaak veranderingen in het slaappatroon. Zij kunnen lijken minder slaap nodig hebben of lijken te willen de hele tijd te slapen.

Hints

  • Praat met uw kind over hun symptomen. Het naderen van uw kind om meer informatie over wat er aan de hand kan helpen zijn arts te krijgen. Bijvoorbeeld vragen of hij het gevoel alsof het leven is te moeilijk om alleen te hanteren, en als het moeilijk is door elke dag te krijgen. Maak het hem gemakkelijk met je te praten over de symptomen die niet zichtbaar zijn, zoals onverklaarbare stemmen in zijn hoofd of suïcidale gedachten voelen.
  • Als uw kind lijkt zeer depressief, onmiddellijk medische hulp inroepen. Neem contact op met een lokale kinderpsycholoog in uw buurt en zoek dan hulp meteen.