Hoe te tekenen van depressie Identificeer

Iedereen goede en slechte tijden ervaart in het leven. Als je merkt dat je het gevoel naar beneden voor een paar weken of meer en youâ € ™ re met een harde tijd het functioneren in het dagelijks leven, zou u lijdt aan een depressie. Er zijn tekenen dat je kunt kijken voor om te bepalen of je misschien wel depressief. Depressie is een psychische aandoeningen. Ziekten kunnen worden behandeld!

Instructies

•  Besteed aandacht aan eventuele veranderingen in uw gewicht of eetlust. Sommige mensen met een depressie verliezen hun eetlust en ook gewicht te verliezen, terwijl anderen een verhoogde eetlust kan hebben en op gewicht. Als u eventuele wijzigingen in uw lichaamsgewicht of eetlust gepaard gaande met uw aanhoudende sombere stemming opmerkt, kan dit een teken zijn van depressie.

•  Let als youâ € ™ re verliezen interesse in activiteiten die je ooit genoten. Veel mensen die lijden aan depressie vinden dat ze interesse in hobby's, vrienden, familie, en andere dingen die leuk vond om te doen verliezen. Misschien heb je het gevoel alsof je niet meer de kracht om deze dingen te doen of als je gewoon dona € ™ t zorg over hen meer.

•  Identificeer alle gevoelens van hopeloosheid, verdriet, moe de hele tijd, rusteloosheid, schuld, waardeloosheid, elk lichaam pijn of pijn, gevoel bezorgd, of huilen zonder duidelijke reden. Als u last heeft van deze symptomen voor een paar weken of meer en ze lijken erger te worden, moet u een professional om behandeling te zoeken.

•  Noteer eventuele veranderingen in het slaappatroon, zoals te veel slapen of niet kunnen slapen. Depressie kan de reden voor deze veranderingen in uw slaappatroon zijn.

•  Vertel als youâ € ™ re met gedachten aan zelfmoord. Depressie kan leiden tot suïcidale gedachten en gevoelens. Als youâ € ™ re met gedachten aan zelfmoord, moet u onmiddellijk hulp te zoeken.

•  Krijg een reality check op aflaten. Misbruik maakt van drugs of alcohol of het plegen van promiscue seksueel gedrag kan een teken zijn van depressie. Sommige mensen aan de drugs, alcohol of seks om te proberen de pijn die ze voelen te verdoven. Deze gedragingen kunnen het probleem nog erger te maken door wat leidt tot verslaving of zelfs de dood. Als youâ € ™ re afhankelijk van een van deze dingen in een poging om te gaan met uw depressie, erkennen dat dit gedrag niet zal helpen en onmiddellijk professionele hulp te zoeken.

Hints

  • Weet dat depressie is een ziekte, en er is geen noodzaak beschaamd over die in behandeling zijn. Er zijn mensen die je kunnen helpen.