Hoe te tekenen van autisme bij baby's herkennen

Hoe te tekenen van autisme bij baby's herkennen

Het is belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de eerste tekenen van autisme bij kinderen. Autisme is een aandoening waarbij een persoon wordt geconfronteerd met uitdagingen in hun vermogen om sociale interactie met anderen. Ze hebben ook een harde tijd herkennen en begrijpen van non-verbale communicatie, inclusief gezichtsuitdrukkingen. Mensen met autisme gaan vaak repetitief gedrag en kan een kleine reeks van belangen hebben. Volgens de National Institutes of Health, bijna zes van de 1000 kinderen heeft een vorm van autisme. Autisme komt veel vaker voor bij jongens. Vroeg ingrijpen is belangrijk voor het succes van de diverse behandelingen voor kinderen met autisme. Daarom is het het beste als de ouders de tekenen van autisme bij baby's kunnen merken.

Instructies

•  Let op interactie van de baby's met anderen. Tegen de tijd dat ze zes maanden oud zijn, de meeste baby's te maken oogcontact met hun ouders, punt voorwerpen, uitwisseling glimlacht met hun ouders, beginnen brabbelen, en maken graag van gezichtsuitdrukkingen. De afwezigheid van een of twee van deze mijlpalen betekent niet noodzakelijk dat een kind heeft autisme. Maar een baby die is geïnteresseerd in menselijk contact, en is meer geïnteresseerd in levenloze objecten moeten worden gescreend op autisme.

•  Kijk naar tekenen van herhaling. Dit is een van de meest bekende tekenen van autisme bij peuters en baby's. Baby's met autisme ontwikkelen vaak een sterke gehechtheid aan patronen. Ze willen om dingen te doen op een bepaalde manier. Als dit niet gebeurt, kunnen zij zeer onrustig geworden. Ze kunnen ook repetitieve bewegingen van het lichaam. Zo kunnen ze voortdurend rocken hun lichaam of hun armen wapperen. Ze kunnen een obsessieve moet een bepaalde routine.

•  Wees je bewust van alle tekenen van regressie. Sommige ouders melden dat hun autistische kinderen geen tekenen van autisme als baby's niet laten zien. In plaats daarvan begonnen ze terugvallen op rond de leeftijd van drie. Dus in sommige gevallen autisme bij peuters en baby's kunnen voor het eerst verschijnen als een kind begint te verliezen de mogelijkheid om bepaalde woorden uit te spreken. Sommige kinderen helemaal stoppen met spreken en helemaal in zichzelf terug te trekken.

•  Besteed aandacht aan eventuele gevoeligheden van de vijf zintuigen. Sommige baby's met autisme houden niet van om aangeraakt te worden. In andere gevallen, kunnen zij zeer gevoelig voor geluiden zoals sirenes, of ze kunnen een emotionele kernsmelting hebben als ze zien dat bepaalde kleuren, of ze kunnen boos worden als ze rond bepaalde geuren.

•  Let op tekenen van een gebrek aan emotionele controle. Kinderen met autisme hebben vaak een harde tijd het beheersen van hun emoties. Dit is anders dan de driftbuien die vaak voor bij baby's en kinderen zijn, omdat de traditionele methoden die ouders gebruiken om de driftbuien beteugelen vaak niet werken met kleuters met autisme. Soms kunnen ze zelfs barsten in ongecontroleerd lachen zonder duidelijke reden.