Hoe te tekenen van anorexia bij jonge meisjes herkennen

Anorexia nervosa is een ernstige psychische aandoening die meestal van invloed op meisjes in de leeftijd tussen 13 en 20. Het heeft de potentie om levensbedreigend zijn als deze niet behandeld door een zorgverlener. Veel anorexia geworden gevaarlijk dun en de ziekte treft hun vitale organen, met name het hart. In feite, een van de meest voorkomende doodsoorzaken voor anorexia is hartfalen. Het kan heel moeilijk zijn om tekenen van anorexia bij jonge meisjes herkennen als de meeste van hen zullen gaan tot het uiterste om te verhullen of hun probleem te verbergen.

Instructies

•  Wees oplettend van eetgewoonten. Veel anorexia zijn waakzaam over het dagelijks niet meer dan een bepaalde hoeveelheid calorieën. Ze kunnen zelfs wegen hun maaltijden te zien hoeveel gram zijn in elk voedingsmiddel. Veel anorexia kunnen maaltijden overslaan, weigeren te eten, doen alsof ze eten, gooien voedsel weg, of eet alleen bepaalde caloriearme voedingsmiddelen zoals worteltjes hele dag.

•  Besteed aandacht aan lichaamsbeeld kwesties. Veel anorexia zijn bezig met zichzelf meerdere keren met een gewicht per dag, vaak zelf uit het controleren in de spiegel, en voortdurend klagen dat ze dik zijn als ze zijn duidelijk dun of slank. Zij kunnen ook dragen baggy of losse kleren om het feit dat ze veel gewicht hebben verloren verbergen.

•  Let op het gebruik van laxeermiddelen of diuretica. Jonge meisjes die lijden aan anorexia zal wenden zich vaak tot laxeermiddelen of plaspillen als een middel om het snel verwijderen van afval en water gewicht dat zij geloven toevoegt aan hun gewicht of maakt ze er opgeblazen.

•  Kijk voor overmatig sporten of verhoogde interesse in een dieet. Bijna alle anorexia gebruiken frequent uitoefenen als een middel te vallen. Dagelijkse oefening voor maximaal een uur of meer in combinatie met het snijden van calorieën of het vermijden van maaltijden kan een veelbetekenende teken van anorexia zijn.

•  Houd post-eetgedrag. Veel anorexia kunnen proberen om onmiddellijk na het nuttigen van het overgeven van het eten. Zij kunnen ook geobsedeerd door zichzelf met een gewicht van net na elke maaltijd te worden. Dit zijn tekenen van een ongezonde preoccupatie met eten en gewicht.

Hints

  • Display slechts een van deze symptomen heeft, of een paar van hen voor een korte periode van tijd, betekent niet noodzakelijk dat iemand anorexia. Indien ten minste twee van deze symptomen waargenomen en blijven gedurende de tijd, kan een indicatie dat iemand anorexia zijn.
  • Geen behandeling vertragen. Als u vermoedt dat anorexia in een jong meisje, meld dit dan onmiddellijk naar een arts of instantie figuur.