Hoe te tekenen en symptomen van reactieve hechtingsstoornis in de vroege kindertijd Identificeer

Er zijn vele aandoeningen geassocieerd met kinderschoenen, kindertijd of adolescentie. Eén zo'n aandoening is bekend als Reactieve hechtingsstoornis. Dit artikel beschrijft de tekenen en symptomen van deze aandoening.

Instructies

Hoe te tekenen en symptomen van reactieve hechtingsstoornis Identificeer in Early Childhood.

•  Kijk voor sterk gestoorde en ontwikkelingsgebied ongepast sociale verbondenheid in de meeste contexten, te beginnen voor de leeftijd van 5 jaar. Dit moet blijken uit een van de volgende: 1. Volhardt in zijn weigering te initiëren of te reageren in een ontwikkeling passende manier om de meeste sociale interacties, zoals manifest door overdreven geremde, hyper alert, of sterk ambivalente en tegenstrijdige reacties. Denk daarbij aan het kind te reageren op verzorgers met een mengsel van aanpak, vermijding, en weerstand tegen troostend zijn, of kan bevroren watchfulness.2 vertonen. Diffuse attachments als manifest door ongenuanceerde gezelligheid met uitgesproken onvermogen om passende selectieve bijlagen vertonen. Bijvoorbeeld: overmatige vertrouwdheid met relatieve vreemden of een gebrek aan selectiviteit in de keuze van figuren attachment.

•  Evalueer om ervoor te zorgen dat de symptomen in stap 1 niet alleen worden verklaard door vertraging in de ontwikkeling, zoals mentale retardatie. Als er een mogelijkheid dat een andere voorwaarde zou kunnen zijn voor de in stap 1 genoemde symptomen, kunnen reactieve hechtingsstoornis niet worden beschouwd.

•  Zoek een ontoereikende zorg van de primaire verzorgers zoals blijkt uit ten minste één van de volgende: 1. Aanhoudende veronachtzaming van elementaire emotionele behoeften van het kind voor comfort, stimulatie en affection.2. Aanhoudende veronachtzaming van fundamentele fysische needs.3 van het kind. Herhaalde wijzigingen van de primaire verzorger dat vorming van stabiele bijlagen voorkomen. Een voorbeeld hiervan zou kunnen zijn frequente veranderingen in pleegzorg.

•  Zoek een verbinding tussen de symptomen bij stap 1 en het gedrag in stap 3. De verstoringen in stap 1 moet beginnen na de in stap 3 beschreven gedrag Er wordt verondersteld dat het gedrag in stap 3 van de zijde van de verzorger direct leidt dit in de in stap 1 beschreven kind symptomen.

Hints

  • Deze stappen evalueren gedrag van een kind Reactieve hechtingsstoornis, zijn nuttig bij het bepalen of een kind symptomen geassocieerd met deze aandoening hebben. Raadpleeg een arts en / of een professionele geestelijke gezondheidszorg specifiek opgeleid in aandoeningen van de kindertijd en adolescentie voor verdere verduidelijking en een deskundige diagnose.