Hoe te Teennagels Bandage

Hoe te Teennagels Bandage

Een gekwetste teennagel treft de meeste acties die u als gevolg van het feit dat u uw voeten zo vaak wordt gebruikt elke dag te maken. Of je gewond zelf sporten, scheurde je nagel of het had verpletterd door enig ander middel, het doel is om het te beschermen tegen verdere schade. Je nodig hebt om het goed te bandage om besmetting te voorkomen ook. Ga naar een dokter als je teennagel ernstig beschadigd is of waardoor u veel pijn om verdere schade te voorkomen.

Instructies

•  Snijd het beschadigde gebied van de nagel met een nagelknipper of een klein schaartje. Dit zal helpen voorkomen dat het vangen of haken op het verband of iets anders. Als de teennagel volledig is verwijderd of is niet uit te komen, negeren deze stap.

•  Gebruik een ontsmettingsdoekje of spray op de geïnfecteerde of beschadigde teennagel. Dit kan een beetje prikken als er beschadigde huid, maar het is belangrijk om te doen verdere infectie of letsel te voorkomen.

•  Plaats antibiotische zalf op de teennagel.

•  Bedek de teennagel met een zelfklevende bandage de grootte van de teen, en sneed een stuk doek bandage en wikkel het rond de teen. Gebruik bandage tape om het te beveiligen. Zorg ervoor dat het verband goed aansluit, maar niet strak, als de teen moet in staat zijn om te bewegen en houdt de verspreiding ervan goed te genezen.

•  Verwijder de pleister dagelijks en leg een theelepel keukenzout in vier kopjes warm water. Roer lossen en genieten de teen in het mengsel vijf tot 10 minuten. Dit zal helpen infectie te voorkomen. Droog met een handdoek en vervang de antibiotische zalf en verband, totdat het goed geneest.