Hoe te Teach Fysisch onderzoek naar Nursing Students

Hoe te Teach Fysisch onderzoek naar Nursing Students

De fysieke assessment proces omvat een goed georganiseerde en systematische aanpak van de interpretatie en diagnose van de conditie van een patiënt. Het verzamelen van demografische gegevens van een patiënt - waaronder zijn naam, leeftijd, ras en religie - markeert het begin van de beoordeling. Studenten verpleegkunde, om succesvol te zijn, moeten worden opgeleid in alle aspecten van de fysieke beoordelingsproces.

Instructies

•  Zorg ervoor dat studenten verpleegkunde begrijpen het verschil tussen subjectieve en objectieve gegevens. Ze moeten weten dat subjectieve gegevens zijn afkomstig van de getuigenis van de patiënt met betrekking tot de gezondheid geschiedenis en het lichaam systeem beoordeling. Objectieve gegevens moet worden verkregen van de patiënt lichamelijk onderzoek, die ook in het nemen van een bloeddrukmeting. Kennis van deze twee vormen van data stelt de basis voor succes in de fysieke beoordelingsproces.

•  Informeer studenten verpleegkunde dat ze toestemming van de patiënt vóór de opname informatie over de achtergrond van de gezondheid dient te verkrijgen. Dit moet een mondelinge toestemming van de patiënt, tenzij hij of zij is te ziek om te reageren. Anders moet de student toestemming te verkrijgen van een bevoegd familielid. Zonder toestemming de pleegstudent niet in staat zijn een fysieke beoordeling van de individuele uitvoeren.

•  Vertel de studenten verpleegkunde aan de vertrouwelijkheid van de informatie van de patiënt te verzekeren. Zij moeten de patiënt naar een eigen kamer voor dit, en hem te informeren over de aard van de informatie nodig, evenals hoe het zal worden gebruikt. De student verpleegkunde moet hem vertellen dat andere relevante medische staf waarschijnlijk zal moeten zien en de gegevens om te helpen bij de diagnose en de patiënt zorgplan interpreteren.

•  Instrueer studenten verpleegkunde aan de behandeling ervan uit te leggen aan de patiënt. Studenten moeten laten patiënten weten wat ze gaan doen en hoe ze het gaan doen. Fysieke assessments vereisen een systematische procedure, die de verpleegkundige kan uitleggen in eenvoudige bewoordingen. Of het lichamelijk onderzoek is een volledige beoordeling, een lichaam systeem of lichaamsdeel beoordeling zal de patiënt zeer waarschijnlijk beter voelen als ze weet wat er gaat gebeuren met haar. Dergelijke informatie heeft ook de neiging om het vertrouwen tussen de verpleegkundige en de patiënt te ontwikkelen.

•  Laat de student verpleegkunde aan het lichamelijk onderzoek met behulp van de juiste medische instrumenten uit te voeren. De studenten verpleegkunde zou het proces moeten beginnen met het inspecteren van het ene deel van het lichaam van de patiënt op een moment. Dit is de zogenaamde visueel onderzoek. Studenten verpleegkunde moet zodanig lichaamsdelen als het hoofd en de nek, ogen en oren, thorax, longen, hart en buik, het bewegingsapparaat, perifere zenuwen, borst-, en vrouwelijke of mannelijke reproductie organen te onderzoeken.

Tips & Waarschuwingen

  • Een van de belangrijkste dingen een verpleeghuis student kan doen is een positieve verstandhouding met de patiënt. Deze voorwaarde zal sterk verminderen van de spanning tussen de verpleegkundige en patiënt. Patiënten zullen reageren meestal positief wanneer de student verpleegkunde communiceert speciale instructies. De verstandhouding tussen de student verpleegkunde en de patiënt zal de patiënt helpen ontspannen in genante stadia van het lichamelijk onderzoek.
  • Zorg ervoor dat de studenten verpleegkunde hebben de essentiële technieken onder de knie in het uitvoeren van een lichamelijk onderzoek. Een grondige kennis van technieken als inspectie, palpatie, auscultatie en percussie vormt de basis van lichamelijk onderzoek. Een poging om een ​​evaluatie uit te voeren zonder de juiste technieken kan leiden tot een mogelijke verkeerde diagnose van de patiënt of erger.