Hoe te Tarwe Allergie symptomen Know

Hoe te Tarwe Allergie symptomen Know

Tarwe allergie, vaak aangeduid als "tarwe intolerantie," "coeliakie" of "coeliakie" is een enigszins controversieel onderwerp. Sommige mensen beweren dat een echte allergie voor tarwe is zeldzaam en dat de symptomen die we kennen als de tarwe allergie symptomen zijn, in plaats daarvan, een intolerantie voor tarwe-eiwitten. Anderen beweren dat deze intolerantie zelf is een tarwe-allergie. Het maakt niet uit welke kant je het ook bekijkt, de bottom line is dat veel mensen lijden de symptomen na blootstelling aan tarwe producten. Of het nu een intolerantie of een allergie, is het noodzakelijk om te weten wat reacties te verwachten.

Instructies

•  Maak uzelf vertrouwd met het mechanisme van de voedselallergieën. Een allergie voor voedsel, zoals tarwe, is niet echt een allergie voor het voedsel zelf, maar om het eiwit in de voeding. Je lichaam behandelt dit eiwit als een invasie van vreemde stof en creëert antilichamen te vechten tegen de indringer. Dit "gevecht" is wat de oorzaak van allergische symptomen.

•  thuis zijn in de schadelijke eiwitten in tarwe. Er zijn een paar beledigende eiwitten in tarwe, dat wil zeggen, die waaraan mensen zijn gevoelig. Gluten is de belangrijkste eiwit dat symptomen veroorzaakt, maar een groep van eiwitten genaamd gliadine veroorzaken allergische symptomen ook.

•  Roep onmiddellijk medische hulp als je moeite met ademen of slikken ervaren na het eten van tarwe. Hoewel zeldzaam, kan dit een geval van anafylactische shock te geven. Je moet ook aansluiten maagklachten, piepende ademhaling, netelroos en huiduitslag die zich voordoen na het eten van een tarwe-bevattend product aan een tarwe-allergie.

•  Weet dat een aantal van de symptomen van tarwe allergie zijn heel anders dan die van andere voedselallergieën. Het is gespeculeerd dat een gevoeligheid voor gluten en gliadine veroorzaakt schade aan de darmwand, waardoor problemen bij de opname van voedingsstoffen. Andere symptomen zijn aanzienlijk en kunnen soms blijvende gevolgen hebben. Deze kunnen omvatten: vermoeidheid, angst, depressie, prikkelbare darmsyndroom, huiduitslag, hoofdpijn, acne en mogelijk artritis.

•  Praat met uw arts over de voor-en nadelen van een glutenvrij dieet. Als hij eenmaal de diagnose is bevestigd, kan hij adviseren u om alle gluten uit je dieet te elimineren. Dit kan een zeer moeilijk proces omdat veel voedingsmiddelen bevatten graanproducten. Zorg ervoor dat u manieren om uw voedingsbehoeften te vullen bespreken.

Hints

  • Veel mensen melden significante veranderingen in energie-niveaus, zowel mentaal als fysiek, na eliminatie van tarwe producten uit hun dieet. Producten om op te letten zijn onder andere, maar zijn niet beperkt tot: hoge gluten meel, zemelen, farina, graham bloem, bulgur, tarwe, mout, tarwe, zetmeel, gluten en zemelen.