Hoe te Tape Hammer Toes

Hoe te Tape Hammer Toes

Een hamer teen, meestal de tweede teen, gekruld of verslaafd te wijten aan een onnatuurlijke bocht in tweede gewricht van de teen is. Het resulteert vaak uit het dragen van strakke schoenen, in het bijzonder hoge hakken. Het dragen van strakke schoenen dwingt de teen om te verblijven in een gebogen positie, waardoor de spieren in de teen aan te scherpen, terwijl de pezen verkorten, waardoor het moeilijker wordt om je teen rechtzetten. Taping je hamer teen is een tijdelijke oplossing, maar het zal helpen je tenen past comfortabel in je schoenen, terwijl het voorkomen van verdere schade of ongemak.

Instructies

•  Snijd de Kinesio tape in een 6-inch strip, of lang genoeg om rond drie tenen wikkelen. Aankoop band die breed genoeg is om de lengte van uw hamer teen bedekken.

•  Plaats de tape onder je tenen met de plakkerige kant naar boven.

•  Wikkel de tape onder uw grote teen, of de teen naast je hamer teen, vanaf het midden van de bovenkant van die teen. Blijven het verpakken van de band over de hamer teen, dan onder de volgende teen en weer terug naar het startpunt teen. Wikkel de band strak genoeg om de hamer teen dwingen tot een normale positie, maar niet zo strak dat het pijn doet of snijdt circulatie.

•  Doe je schoenen aan zorgvuldig, zodat u niet kreukelen de band of verstoren de posities van je tenen.

Hints

  • U kunt kinesio tape kopen bij uw lokale apotheek.
  • Ook al taping je hamer teen helpt je tenen passen in schoenen die je eerder niet kon dragen, blijven om schoenen te dragen met een teen gebied dat is breed en diep genoeg om je tenen te passen. Dit verdere schade of ongemak te voorkomen.