Hoe te Tandbederf Behandel

Hoe te Tandbederf Behandel

Tandbederf komt vaak voor wanneer het glazuur van de tand schade lijdt. Dit resulteert typisch in een holte. Hoewel de oorzaken van tandbederf kan variëren, het eindresultaat is altijd hetzelfde. De bacteriën die de mond voeden zich met de suiker die afkomstig is van het voedsel dat we eten en de drankjes die we indrinken en release zuren die breken het glazuur van onze tanden bewonen.

Instructies

•  Schedule reguliere tandarts afspraken. U kunt tandbederf te voorkomen door het zien van uw tandarts twee keer per jaar. Als u al tandbederf, kan uw tandarts een behandeling proces dat je tanden kan besparen beginnen.

•  Get vullingen. Tanden die tekenen van verval en holtes vertonen moet worden voorzien om verdere schade te voorkomen. De tandarts verwijdert de rotte deel van de tand en het te vervangen met een vulling. Vullingen zijn meestal gemaakt van porselein of amalgaam.

•  Plaats een kroon over de tand. Als tandbederf ernstig is en er niet genoeg van de tand naar links om een ​​vulling in te zetten, zal de tandarts eerst het rotte deel van de tand te verwijderen en plaats vervolgens een kroon over wat er over is van de tand.

•  Pak het rottende tand. In extreme gevallen, indien bederf verleden kunnen worden hersteld met een vulling of kroon is gegaan, kan de tandarts de tand extraheren. Dit is meestal de laatste optie.

•  Poets en flos je tanden dagelijks. Zelfs als je tandbederf, poetsen en regelmatig te flossen kan helpen voorkomen dat verdere schade of eventuele nieuwe schade te voorkomen. Om tandbederf te voorkomen, is het belangrijk om alle voedseldeeltjes van tanden verwijderen zodat de bacteriën niets te voeden hebben.