Hoe te Tandartsen wijzigen

Hoe te Tandartsen wijzigen

Een tandarts is de primaire verzorger voor de tanden en het tandvlees en werkt om goede mondhygiëne promoten. Of u nu verhuizen naar een nieuwe omgeving, hebben een verandering in de verzekeringsdekking of wilt tandartsen veranderen om persoonlijke redenen, is het gemakkelijk om de overstap te maken. Leer hoe om tandartsen te veranderen en een soepele overgang te garanderen.

Instructies

•  Maak een nieuwe tandarts voordat je de oude tandarts vertrekken. Zoek een tandarts met een praktijk die bij uw levensstijl biedt. Controleer de kantooruren, de nabijheid van uw huis of werkplek en de filosofie van de zorg.

•  Controleer of de nieuwe tandarts wordt gedekt door uw tandheelkundige verzekering om de maximale voordelen te krijgen. Bel uw verzekeraar en ook dubbel te controleren met de nieuwe tandarts om ervoor te zorgen dat hij wordt afgesloten met uw verzekeraar.

•  Roep de nieuwe tandarts en vragen over de procedures voor nieuwe patiënten. Als de tandarts wil je verleden gebitsgegevens, zou je moet naar de oude tandarts en ondertekenen een vrijlating formulier voor uw eigen administratie. Er kan een vergoeding voor kopieën van uw administratie te krijgen.

•  Overleg met de originele tandarts (als een goede verstandhouding vertrekt) om hem te bedanken voor zijn diensten en uit te leggen waarom u het verlaten van de praktijk, als je daar geen moeite mee.

Hints

  • Wees attent - alle komende afspraken die u hebt gepland met uw oorspronkelijke tandarts bij het verlaten van de praktijk te annuleren.
  • Als u tandartsen schakelen in het midden van speciale behandelingen, zijn bereid om de originele tandarts een deel van de kosten voor reeds verrichte werkzaamheden te betalen.
  • Sommige verzekeringsmaatschappijen eisen dat u hen te laten weten wanneer je tandartsen veranderen. Controleer altijd met uw verzekeringsmaatschappij om een ​​verlies van de dekking te voorkomen.
  • Bevestigen dat de nieuwe tandarts is bereid om elke onvoltooide werk dat de originele tandarts geïnitieerd voltooien.