Hoe te Tampons kopen voor Teens

Hoe te Tampons kopen voor Teens

Tieners vaak de voorkeur aan tampons gebruiken tijdens de menstruatie. Tampons zijn makkelijk mee te nemen in een tas of rugzak en zijn discreet, waardoor de tiener aan haar periode privé te houden. Ze kan dragen niets - zelfs een badpak - en comfortabel kunnen deelnemen aan sport of dans.

Instructies

•  online Blader op naam van het merk websites zoals tampax.com of obtampons.com, en ga naar de drogist om de verschillende soorten en merken tampons vinden en te vergelijken. Kijk voor merken zoals Tampax, ob en Playtex, die de neiging hebben om te adverteren op een jonger publiek.

•  Kies een applicator vs. geen applicator. Vaak tieners met weinig ervaring in het gebruik van tampons liever een applicator om het inbrengen te vergemakkelijken, terwijl anderen liever het type non-applicator omdat ze kleiner en milieuvriendelijker omdat zij geen extra stukken om weg te gooien.

•  Neem een kartonnen of plastic applicator als u besluit op een tampon met applicator. Plastic applicators kunnen gemakkelijker in te brengen en minder snel buigen en breken in een tas of rugzak. Kartonnen applicators zijn Flushable en biologisch afbreekbaar, zodat er niets weg te gooien. Ook de teen moet een voorkeur bepalen omdat men niet beter dan de andere.

•  besluit tot aankoop geurende versus niet-geparfumeerde tampons. Sommige meisjes verkiezen geparfumeerde tampons opdat geur wordt tot een minimum, maar de meeste tampons natuurlijke bescherming geur omdat ze intern gebruikt. Als uw tiener is gevoelig, kan de niet-geparfumeerde tampons bezuinigen op irritatie.

•  Vergelijk absorptievermogen niveaus en kies de een of degenen die het beste voor uw tiener. Kies uit licht, regelmatige, super en super plus. De meeste tampon fabrikanten bieden multipacks met een variatie van absorptievermogen niveaus voor de cyclus van periode van uw tiener.

•  Ga naar playtexsport.com en tampax.com gratis monsters van het product, zodat uw tiener om te proberen voordat je koopt. Ga naar obtampons.com voor een gratis decoratieve ob tampon draagtas.

Hints

  • Draag tampons langer dan 6 uur tijdens het slapen, aangezien dit risico Toxic Shock Syndrome kan verhogen.