Hoe te Take Ginkgo Met Vitaminen

De ginkgo boom is een lid van de Ginkgo familie, een familie die meer dan 270 miljoen jaar teruggaat. De bladeren en de extracten verkregen uit de ginkgoboom aangeprezen als hebbende vele gunstige effecten, zoals een bloedverdunner, waardoor meer zuurstof naar de hersenen bereiken, waardoor mentale functies in gezonde individuen, evenals die lijden aan degeneratieve psychische ziekten . Het extract wordt ook gezegd dat de effecten van depressie en andere psychische stoornissen te verminderen.

Instructies

•  Raadpleeg uw arts voordat u Ginkgo, of enige andere vitaminesupplement. Om het even welke medische complicaties te voorkomen, is het belangrijk om uw arts altijd te informeren over elke vitaminesupplement die u gebruikt, evenals alle medicatie - recept of over-the-counter.

•  Evalueer de voordelen van ginkgo. Ginkgo werkt als een antioxidant en een bloedverdunner. Als u al het nemen van supplementen die de voordelen van ginkgo bieden, mag u niet nodig hebt om ginkgo toe te voegen aan uw dagelijkse vitamine routine.

•  Lees de instructies die bij de ginkgo supplement. Ginkgo is het meest effectief wanneer twee keer per dag ingenomen, met de dagelijkse dosis gelijkmatig verdeeld in de helft. Niet meer dan 80 tot 120 mg moet worden ingenomen per dag, tenzij anders geïnstrueerd door een gekwalificeerde arts.

•  Neem de eerste dosis van ginkgo met uw gewone vitamines. De tweede dosis ginkgo worden genomen 12 uur na de eerste. Blijf bij je vitamine schema. Als u een geplande vitamine dosis missen, wacht dan tot de volgende geplande dosis om de ginkgo supplement te nemen. Verander de dosis niet verdubbelen, gewoon verder alsof je niet de vorige dosis gemist.

•  Stop het nemen van ginkgo supplementen als u een negatieve bijwerkingen, zoals braken, diarree, rusteloosheid, of hoofdpijn ervaren. Deze symptomen zijn zeldzaam, maar kan een intolerantie voor de aanvulling te geven.

Hints

  • Begin met 80 mg per dag: 40 mg in de ochtend, 40 mg nachts.
  • Omdat ginkgo supplementen zijn beschikbaar in zowel pil en vloeibare vorm, kunt u de methode die het makkelijkst voor u in te nemen kiezen.
  • Wees eerlijk met uw arts. Informeren over haar van elke supplement of vitamine die u gebruikt, of het nu legaal is of niet. Hoe eerlijker je bent met je arts, hoe minder kans je hebt om de gezondheid van complicaties tegenkomen.
  • Laat ginkgo niet nemen als je een hemofilie, of bloedverdunners gebruiken. Ginkgo verdunt het bloed, en kan leiden tot ernstige complicaties als u al bloedverdunners.
  • Vermijd het nemen van ginkgo als je een regelmatige gebruiker van aspirine. Studies hebben aangetoond dat ginkgo bijwerkingen, waaronder misselijkheid, braken, en zweren, verhoging van de ontvangers die regelmatig gebruik van aspirine.