Hoe te Take Cinnamon Leaf Oil

Hoe te Take Cinnamon Leaf Oil

Kaneel blad olie wordt gewonnen uit de bladeren van de kaneel boom, die groeit in Sri Lanka, India en Madagaskar. Terwijl het op grote schaal wordt gebruikt in de farmaceutische industrie, tandheelkunde, voeding en parfumerie, is het misschien het best bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen en haar aanwezigheid in de traditionele volksgeneeskunde. Cinnamon bladolie wordt dat griep en verkoudheid, reuma, wratten en virale infecties helpen. Natuurlijk zijn deze claims niet gecontroleerd door de FDA, maar probeer het zelf.

Instructies

•  Burn of verdampen van de olie en het inhaleren voor verkoudheden, bronchitis, of infecties van de luchtwegen te verlichten. Kaneel is een warme specerijen die helpt om de zintuigen te verlevendigen en til de geesten.

•  Meng in een crème of massage-olie. Kaneel blad olie op deze manier gebruikt kan spier-en gewrichtspijn geassocieerd met artritis en reuma te verlichten.

•  Verdun kaneel blad olie in het bad verlichting van bronchitis, diarree, koude rillingen, infecties, griep, reuma en artritis. Kaneel blad olie is krachtig voor het afweren van infecties, vanwege zijn antiseptische eigenschappen. Het kan kalmeren misselijkheid en braken, en ondersteunen een gezonde spijsvertering.

Hints

  • Kaneel olie mengt goed met kruidnagel, koriander, kardemom, wierook, gember, grapefruit, lavendel, rozemarijn en tijm.
  • Cinnamon bladolie vermeden worden gedurende zwangerschap, aangezien het bekend is bloeden promoten.