Hoe te Synergeyes Contacten Online kopen

SynergEyes contacten zijn een merk van hybride contactlenzen dat een rigide centrum samen met een zachte rok om comfort en gezichtsscherpte te bieden heeft. SynergEyes contactlenzen zijn beschikbaar voor patiënten die zijn gediagnosticeerd met bijziendheid, verziendheid en astigmatisme. Als uw oogarts adviseert SynergEyes contacten, kunt u ze online kopen.

Instructies

•  Bezoek uw oogarts om een oogonderzoek te ontvangen. Laat hem weten dat u een recept ontvangen voor SynergEyes contacten. Hij zal bepalen of u in een in aanmerking komende kandidaat voor de hybride contactlenzen.

•  Zoek een online contactlenzen winkel die SynergEyes contactlenzen biedt. Gebruik de SynergEyes website om een ​​online voorschrijver die kan u toestaan ​​om de contactlenzen bestellen lokaliseren. U kunt ook online contactlenzen retailers zoals Vision Direct om te zien of ze hebben SynergEyes op voorraad.

•  Geef de online leverancier van informatie van uw oogarts en uw factuurgegevens. Zij zullen contact opnemen met uw oogarts voor de bevestiging van uw SynergEyes recept. Zodra dit wordt bevestigd, zal uw creditcard worden verwerkt en de contactlenzen naar u verzonden. Sla uw ontvangstbewijs voor potentieel in aanmerking te komen voor de SynergEyes korting programma.

•  Stuur een korting vorm nadat u online koopt de SynergEyes contacten. U kunt kortingen downloaden van de SynergEyes website en mail het in om een ​​korting te controleren van de fabrikant ontvangen.

Hints

  • Als u de SynergEyes contacten in voorraad op de website van de contactlens retailer niet kunt vinden, bel hun klantenservice lijn. Ze zouden hen beschikbaar, maar nog niet vermeld op de site hebben, omdat ze een vrij nieuw product.