Hoe te Symptomen van Foetaal Alcohol Syndroom Identificeer

Foetaal alcohol syndroom is een term voor zuigelingen die lijden aan een verscheidenheid van aangeboren afwijkingen veroorzaakt door de inname van alcohol moeders als ze zwanger zijn. Aangeboren afwijkingen en afwijkingen bij baby's kunnen variëren van fysieke misvormingen tot mentale retardatie. Vrouwen die tijdens de zwangerschap drinken hun kinderen bloot aan een veelheid van mogelijke medische complicaties en problemen, de ernst van die toeneemt met de hoeveelheid geconsumeerde alcohol tijdens de zwangerschap. Dergelijke geboorteafwijkingen veroorzaakt door overmatig alsook chronische drinken. Drinken tijdens het eerste trimester van invloed op orgel ontwikkeling, terwijl in het tweede trimester, wordt de hersenfunctie aangetast. Drinken tijdens het derde trimester veroorzaakt een vertraging van foetale groei en ontwikkeling. Leer hoe u de symptomen van foetaal alcohol syndroom, om zuigelingen en kinderen hun beste kans op overleving en een hoge kwaliteit van leven te geven te identificeren.

Instructies

•  let op tekenen van een slechte zogen tendensen in een pasgeborene, maar ook extreem slechte slaapgewoonten. Terwijl sommige kinderen misschien verwarring ervaart bij een poging om te zogen, een baby beïnvloed door foetaal alcohol syndroom heeft continu problemen geeft.

•  Let op de duidelijke tekenen van prikkelbaarheid bij een pasgeborene zonder duidelijke reden. Net als volwassenen, pasgeboren baby's ook last hebben van alcohol ontwenningsverschijnselen, en de enige manier waarop zij hun ongemak kan uiten is door te huilen, tekenen van onrust en woede.

•  Let op tekenen dat een kind niet normaal ontwikkelen. In sommige gevallen kan de kop blijken zeer klein, en de ogen. In sommige gevallen ziet u huidplooien die zich uitstrekken van de oogleden aan de zijkant van de neus. Andere tekenen van abnormale groei en ontwikkeling kunnen kleine kaken, vooruitstekende voorhoofd en een gespleten gehemelte.

•  Besteed aandacht aan elk schijnbaar leerproblemen als de baby groeit. Zuigelingen en peuters ervaren zowel mentale en fysieke handicap. Het kind kan niet in staat om te gaan zitten, rollen of kruipen. Als kinderen de leeftijd, kunnen ze beginnen te duidelijke tekenen van geestelijke handicaps die het leren en gedrag van invloed te laten zien.

Hints

  • Drink niet als je zwanger bent. Omdat elk geval anders, kan het moeilijk om problemen te voorspellen of te diagnosticeren tijdig zijn. Foetaal alcohol syndroom is een onomkeerbare toestand.