Hoe te Sunscreen Cream kopen

Hoe te Sunscreen Cream kopen

De zomer komt eraan en daarmee ook veel tijd buiten het maaien van het gazon of, als je geluk hebt, luieren op het strand. Helaas, het maakt niet uit hoe goed de warmte voelt na een koude winter, de zon is niet onze vriend. Zonder een goede zonnebrandcrème, kunnen de zonnestralen onze huid verbranden, huidkanker veroorzaken en ouder worden onze huid. Experts geloven dat veroudering is verantwoordelijk voor 90% van onze rimpels als we ouder worden. Plus, bij het huidige tempo van de diagnose, 1 op de 5 Amerikanen zullen huidkanker ontwikkelen waardoor zonnebrandcrème niet alleen een schoonheid probleem, maar een life saver. In 2007 heeft de Environmental Working Group publiceerde een studie waaruit blijkt dat meer dan 80% van zonnebrandmiddelen op de markt niet voldoende bescherming bieden. Als het gaat om zonnebrandcrème, het is zeker de koper beware en alleen onderlegde consumenten zal voorkomen dat verbrand.

Instructies

•  Kijk voor zonnebrandcrèmes die 'breed spectrum bescherming' te adverteren. SPF alleen is geen betrouwbare indicator van de bescherming tegen de zon als het gaat enkel om de blootstelling UVB en heeft niets te maken met de meer schadelijke UVA blootstelling.

•  Controleer de sunsblock label voor ingrediënten die UVA-stralen van de zon te blokkeren. Gemeenschappelijke UVA blokkeren ingrediënten zijn aveobenzone of parsol 1789.

•  Zorg ervoor dat de zonnebrandcrème is chemisch stabiel door te zoeken naar Mexoryl in de ingrediëntenlijst. Aveobenzone en Parsol 1789 block UVA-stralen, maar, tegelijkertijd, deze ingrediënten veroorzaken ook zonnebrandmiddelen tegen afbraak sneller, die werkzaamheid beïnvloedt. Neutrogena's Helioplex lijn is een goed breed spectrum zonnebrandcrème die is chemisch stabiel en het is verkrijgbaar in de plaatselijke drogisterijen.

•  Lees de Environmental Working Group database om zeker te zijn van de zonnebrandcrème die u selecteert is bewezen effectief. De EWG-database zal u ook adviseren over de toxiciteit van de chemicaliën die worden gebruikt in zonnebrandmiddelen. Een link naar de EWG-database is opgenomen in het gedeelte Bronnen hieronder.

•  Selecteer sunblock met een SPF van ten minste 30, maar een hogere SPF beter.

•  Gebruik een brede rand hoed en zonnebril in aanvulling op zon scherm. Zonnebrillen beschermen de ogen tegen UVA / UVB-stralen en hoeden kan de hoeveelheid van de UVA / UVB-blootstelling te verminderen door 3 tot 7%, afhankelijk van de rand. Zonnebrandcrème vermindert, maar hoeden en zonnebrillen bieden continue bescherming.

Hints

  • Gebruik zonnebrandcrème dagelijks tot lange termijn schade door de zon die de huid toebrengt aan leeftijd en verkleuren te minimaliseren.