Hoe te Subsidies voor Gezondheidszorg Ondersteuning zoeken

Hoe te Subsidies voor Gezondheidszorg Ondersteuning zoeken

Miljoenen dollars worden jaarlijks toegekend aan duizenden organisaties die strijden voor een beperkte pool van dollars. De gezondheidszorg arena evenwel krijgt een aanzienlijk deel van alle dollars die zijn aangeboden. Het vinden van deze subsidies in de gezondheidszorg kan moeilijk zijn voor een beginner, maar met een aantal fundamentele onderzoek, kan een amateur een expert in een mum van tijd te worden.

Instructies

•  Probeer donaties van bedrijven. Veel for profit bedrijven bieden dollars aan non-profitorganisaties en zelfs individuen die een duidelijke behoefte aan dollars in het bevorderen van de gezondheidszorg initiatieven kan laten zien. Hoovers.com heeft een uitgebreide lijst van bedrijven in Amerika. Deze lijst kan worden gefilterd in industrieën aan bedrijven die geïnteresseerd zijn in een specifiek type van het werk kan zijn te vinden.

•  Zoek naar stichtingen. Burgers en bedrijven hebben stichtingen opgericht om specifieke behoeften in de gemeenschap te dienen. Veel van deze stichtingen te ondersteunen gezondheidszorg inspanningen. Vind een lijst van stichtingen op Foundations.org. Deze site zal ook criteria om het zoeken naar de gezondheidszorg te beperken.

•  Gain toegang tot overheidssubsidies. De overheid is een van de grootste granter van fondsen. Veel van de doelen van overheidssubsidies zijn in lijn met het bevorderen van een betere gezondheidszorg en experimenteren met nieuw beleid en procedures. Vind overheidssubsidies op Grants.gov.

•  Controleer de concurrentie. Subsidies zijn een zeer competitieve markt. Vaak is de beslissing om niet toe te kennen of om dollars te verlenen komt neer op hoe goed een organisatie communiceert haar behoeften aan verleners. Te weten of organisaties zijn op zoek naar soortgelijke subsidies is een zeer nuttig hulpmiddel. Vind deze organisaties op Guidestar.org.