Hoe te Subliminal Messages voor succes Zorg

Terug in 1974 de Verenigde Staten regering verbood het gebruik van subliminale boodschappen op radio en televisie. Onderzoek heeft uitgewezen dat de media gebruikten subliminale te profiteren van mensen. Het fundamentele principe achter subliminale boodschappen is dat het onderbewustzijn gemakkelijk oppakt en werkt in op subliminale boodschappen terwijl de bewuste geest niet. Veel mensen maken gebruik van subliminale boodschappen om hun leven te veranderen voor de betere. Om uw gedachten en houding te veranderen, volg dan de onderstaande stappen om subliminale boodschappen voor succes te maken.

Instructies

•  Noteer positieve dingen die je wilt manifesteren in je leven. Misschien wil je afvallen, stoppen met roken of meer geld verdienen. Als je klaar bent met de lijst, start het bewerken van de verklaringen voor de duidelijkheid. Wees beknopt. Gebruik geen negatieve zinnen niet gebruiken als ik wil niet te zwaar te zijn. In plaats daarvan, schrijf uitspraken als ik ben dun, en ik hunkeren naar gezonde voeding. Ik heb de macht financieel succesvol te zijn.

•  Na het opschrijven van de positieve uitspraken, doe een Google-zoekopdracht voor software om cd's met subliminale boodschappen te creëren. U kunt ook kijken op Audacity.com gratis software om subliminale boodschappen te maken. De link is in de bron sectie hieronder.

•  Het gebruik van software voor het maken van video's met subliminale boodschappen. Kies positieve beelden die de dingen die je wilt bereiken reflecteren. Voeg aangename muziek naar uw subliminale beelden. Er is veel software op het internet die je kunt kopen om positieve subliminale boodschappen te creëren.

•  Omring jezelf met subliminale boodschappen voor succes. Schrijf notities en plak ze rond uw huis op plekken waar je de meeste kans om tijd door te brengen. Zo zet notities in uw badkamer en slaapkamer. Zet notities in uw auto. Plaats subliminale boodschappen op de alledaagse dingen zoals je tandenborstel, borstel, haardroger, computerscherm en meubels.

•  Omring jezelf met positieve beelden. Hang foto's op uw muren van de dingen die je wilt manifesteren in je leven. Uw geest zal onbewust oppikken op de afbeeldingen. Opknoping positieve en bevestigende foto's rond uw huis is een uitstekende manier om subliminale boodschappen voor succes te maken.

•  Gebruik visualisatie technieken om uw subliminale boodschappen te vergroten voor succes. Bijvoorbeeld als je wilt om meer vertrouwen te hebben, sluit je ogen en stel je vertrouwen. Als je wilt afvallen, stel je voor dun en actief. Visualiseer uw betaalrekening en spaarrekening verhogen met geld.

•  Zorg ervoor dat subliminale boodschappen elke dag gebruiken. Het moment, zult u merken dat uw subliminale boodschappen zijn bezig om je succes te brengen.

Hints

  • Als je negatieve gevoelens of depressief voelen, tegen die gevoelens met positieve affirmaties.