Hoe te Subliminal Messages in Audio Tracks Put

Hoe te Subliminal Messages in Audio Tracks Put

Subliminale boodschappen zijn zelfhypnose gereedschappen met voice opgenomen berichten gemaskeerd door andere audio - meestal rustgevende muziek of natuurgeluiden. Opgenomen berichten zijn onhoorbaar voor de bewuste geest, maar kan waarneembaar als sterke suggesties om onbewuste geest van de hersenen zijn. Vooraf opgenomen CD's met subliminale boodschappen zijn beschikbaar voor het stoppen met roken, gewichtsverlies, het stimuleren van het gevoel van eigenwaarde en meer, maar u kunt uw eigen gepersonaliseerde versies in huis te creëren.

Instructies

•  Stel uw subliminale boodschap. Houd uw boodschap positief (gebruik "doen" in plaats van "niet") en zich richten op een specifieke gedragsverandering. Bijvoorbeeld, voor een bericht om u te helpen stoppen met roken van de opname kan een eenvoudige richtlijn als "je niet meer wilt roken" of een meer creatieve vertelling over het weggooien van oude verpakkingen en gaan over de routines van de dag, zonder een enkele sigaret zijn.

•  Neem de subliminale boodschap met behulp van de voice recorder, behoud van de toon en volume. U kunt uw eigen stem te gebruiken of een vriend met een soepele en kalmerende stem opnemen van de boodschap. U kunt ook een computer de boodschap luid en audio op te nemen als je geen toegang hebt tot een voice recorder van uw eigen.

•  Upload de nieuwe spraakopname op uw computer, samen met het maskeren audiotrack van muziek of natuurgeluiden. De beste maskeren geluid is continu geluid dat blijft op een redelijk constant volume en breekt niet tussen de tracks.

•  Open het maskeren audio en uw subliminale spraakopname bestand met de audio-editing software op uw computer. De meeste audio-software zal u toelaten om deze bestanden te openen als twee afzonderlijke tracks op hetzelfde stuk. Label de tracks "masking track" en "bericht spoor."

•  Zet het volume op het bericht spoor, zodat het nauwelijks hoorbaar is. Het volume op de maskering en bericht tracks moeten verschillen met ongeveer 15 decibel, hoewel dit kan variëren. Stel het bericht weg om vijf minuten na het maskeren nummer begint, zullen de vijf minuten vertraging je hersenen de tijd om te ontspannen voordat u in de subliminale boodschap te geven. Loop bericht circuit zodat gaat door de duur van de maskering spoor.

•  Exporteer uw afgewerkte subliminale boodschap als digitaal bestand of branden op een audio-cd.

Hints

  • Het kan nodig zijn om opnieuw het volume aanpassen van het bericht en masking tracks, afhankelijk van hoe de audio-mengsels. Dit vereist meestal een paar volle luistert naar de voltooide spoor.
  • Volgens websites Snopes en StraightDope, wetenschap geen uitsluitsel geeft over hoe effectief audio subliminale boodschappen in werkelijkheid zijn, of dat ze misschien gewoon te tonen, in het beste geval, een sterk placebo-effect.