Hoe te Stroke Met Foods Voorkom

Hoe te Stroke Met Foods Voorkom

Ook al zijn er bepaalde hart gezond voedsel dat je kunt eten om u te helpen een beroerte te voorkomen, altijd een bezoek aan uw arts als u vermoedt dat u hartproblemen heeft of als ze in de familie. Diëten met veel vet, cholesterol en zout kan het risico op een beroerte te verhogen, volgens de Stanford School of Medicine, maar er zijn veel voedingsmiddelen die u kunt eten om te helpen bouwen aan een gezond hart en beroertes te voorkomen.

Instructies

•  Schakel uit witte verwerkte pasta's, granen en brood met volkoren versies, die zeer gezond hart en kan een directe rol spelen in het voorkomen van een beroerte. Tarwe pasta, volkoren brood en havermout zijn allemaal effectief, hart-gezonde vervangers.

•  Eet vruchten die rijk zijn aan anti-oxidanten, vitamine C, kalium en magnesium, zoals appels, granaatappel, cranberry's, abrikozen, kiwi's, sinaasappels en bosbessen op een dagelijkse basis zijn. Deze voedingsstoffen helpen het bloed te verrijken en te ondersteunen gezonde cellen.

•  Start het eten van koud water vissen, zoals tonijn en zalm, overal van twee tot vier keer per week. Deze vissen zijn rijk aan omega-3 vetzuren die helpen voorkomen dat cholesterol bloedstolsels die kunnen leiden tot een beroerte.