Hoe te Strijd van Kanker Met Antioxidant Foods

Hoe te Strijd van Kanker Met Antioxidant Foods

Het is geen geheim dat de voedingsstoffen in veel groenten en fruit zijn gevonden om kanker te bestrijden door het behoud van gezonde cellen. Sommige voedingsmiddelen houden kanker van het nemen van de wacht, terwijl anderen te helpen het lichaam om dodelijke kankerverwekkende trotseren. Geen enkel voedingsmiddel kan garanderen dat je nooit kanker krijgen, maar een paar eenvoudige veranderingen in uw dieet kan het risico op het krijgen van kanker te verminderen - en houden u gezonder langer.

Instructies

•  Zorg ervoor dat uw dieet is vezelrijk, vetarm en rijk aan anti-oxidanten door het eten van veel groenten en fruit, vooral aardbeien en spinazie. Groenten en fruit in uw dieet helpen om uw kansen op het krijgen van maag-of respiratoire-darmkanaal kanker te verminderen.

•  Volg de aanbevolen aantal porties van het Amerikaanse ministerie van Landbouw voedselpiramide om de juiste hoeveelheid van de dagelijkse voedingsstoffen binnen te krijgen. Merk op dat de USDA beveelt een vezel inname van 20 tot 30 gram per dag.

•  Beperk de hoeveelheid vet vlees je eet. Een dieet met veel vet is gekoppeld aan en prostaatkanker-rectale colo. Verzadigd vet (voor in rood vlees) mag niet alleen voor kanker, maar ook voor hart-en vaatziekten risico factor te verhogen.

•  Consumeer soja en andere bonen om uw risico op darmkanker te verminderen. Deze verhogen ook uw vezelinname.

•  Seizoen uw maaltijden met knoflook en uien, die rijk zijn aan anti-oxidant oliën zijn en interfereren met bepaalde kankerverwekkende enzymen.

•  Drink zwarte en groene thee dagelijks voor hun antioxiderende eigenschappen. Deze theesoorten het bloed te verdunnen en fungeren als anti-kankermiddelen.