Hoe te strek je Mental Barrier

Hoe te strek je Mental Barrier

Mentale barrières zijn self-made blokken in de manier van het bereiken van doelen of dingen gedaan krijgen. Een individu zou niet denken dat een barrière is self-made, want na verloop van tijd wordt het een deel van wie hij is. Een mentale barrière kan iemand te houden van dingen die hij echt wil doen, maar voelt zich niet in staat om te doen vanwege een laag zelfbeeld, faalangst, niet kan volbrengen zo'n groot doel of onwaardig van een dergelijke taak gevoel gevoel doen.

Instructies

•  Noteer het doel dat je wilt bereiken, ook al lijkt het grote, moeilijk en vergezocht. Breek het doel in kleinere stappen. Noteer het eerste ding dat u zou moeten doen om te beginnen met de verwezenlijking van dit doel. De sleutel is om kleine stapjes te maken om te voldoen aan uw doel. Bijvoorbeeld, als je doel is om 100 kilo te verliezen, een kleinere stap zou zijn om te beginnen met het krijgen van 15 minuten lichaamsbeweging per dag.

•  Neem actie om de kleine stap die u bepaald is het eerste wat je moet doen om uw grotere doel te bereiken voltooien. Doe deze baby stap totdat u klaar bent om verder te gaan naar een volgende stap zijn. Zelfs het nemen van een kleine stap zal helpen verhogen van uw self-efficacy, of hoeveel je gelooft in je capaciteiten. Dit is het begin van het uitrekken van je mentale barrière op dit specifieke onderwerp.

•  Visualiseer jezelf aan uw doel. Sluit je ogen en beeld hoe het zou zijn. Stel je de emoties die je zou voelen, de mensen om je heen, hoe je eruit zou zien en hoe je leven eruit zou zien. Doe dit elke dag voor vijf tot 10 minuten.

•  Breng tijd door met mensen die positief zijn en laat die energie om af te wrijven op je. Verspil geen tijd aan mensen die je kleineren of zet je neer op geen enkele manier, want dit is niet nuttig in de richting van het veranderen van je mentale barrière op een onderwerp. Focus op het positieve in je eigen leven en laat je niet te negatief over je doel geworden. Als je merkt dat je negatieve, praat terug naar de negatieve gedachten door het vertellen van jezelf dat je kan en zal uw doel te bereiken.

•  Schrijf in een dagboek over uw reis naar het wijzigen en stretching je mentale barrière. Dit is een moeilijk proces, maar het doet een keer zal je helpen om het meer te doen in de toekomst. Het bijhouden van een overzicht van uw prestaties en de strijd zal je perspectief op het werk dat je deed geven.