Hoe te stoppen Vlakke wratten zich verspreiden

Hoe te stoppen Vlakke wratten zich verspreiden

Platte wratten gemakkelijk verspreid en de neiging om zich in grote aantallen, zegt de American Academy of Dermatology. Groeien in aantallen tussen de 20 en 100, vaak op de gezichten van kinderen en mannen, en op de benen van de vrouw, ze verspreid naar andere delen van het lichaam, wanneer de aangetaste huid geïrriteerd is. De AAD adviseert dat de medische behandeling van platte wratten worden overgelaten aan uw arts als ze onhandelbaar. Echter, omdat ze uiteindelijk weg te gaan op hun eigen, kun je platte wratten stoppen met het verspreiden van het gebruik van richtlijnen aanbevolen door medische professionals.

Instructies

•  Laat platte wratten te lossen op hun eigen, adviseert de Amerikaanse osteopathische College of Dermatology. Je lichaam bouwt een weerstand platte wratten gedurende een bepaalde periode, waarna ze weg zullen gaan op hun eigen. Dit kan maanden of zelfs jaren duren. Echter, als je een "wait and see" aanpak, is het waarschijnlijk dat u een immuniteit voor het menselijke papillomavirus, of HPV, dat de wrat veroorzaakt, waardoor je minder vatbaar voor platte wratten in de toekomst zullen verwerven.

•  Wees voorzichtig tijdens de persoonlijke verzorging. Platte wratten verspreid wanneer je scheermes schaafwonden over de wrat en transfers HPV naar een niet-geïnfecteerde deel van de huid. Scheer me niet meer dan platte wratten, adviseert de Mayo Clinic. Vermijd het borstelen of kammen haar op lichaamsdelen beïnvloed door platte wratten.

•  Niet peuteren of krabben bij vlakke wratten. Het virus kan ook naar andere delen van uw lichaam worden overgebracht door uw vingernagels. Wanneer je de wratten te raken, zorg ervoor dat je handen te wassen met water en zeep, adviseert de Mayo Clinic.

•  Niet drogisterij wrat behandelingen te gebruiken om zichzelf te behandelen platte wratten op het gezicht of de genitaliën, waarschuwt de National Institutes of Health. Deze actuele medicatie, die worden toegepast op de wratten elke dag gedurende enkele weken, kunnen wratten te lossen als veilig en correct gebruikt. Echter, als de AAD opmerkt, platte wratten zijn problematisch, omdat ze voorkomen in zulke grote aantallen.

•  Vraag uw arts om hulp als platte wratten uit de hand lopen. De AAD stelt dat sommige actuele medicatie kan uw arts voorschrijven kunnen behoren die je huid schil, zoals salicylzuur, tretinoïne of glycolzuur. Soms volwassenen chirurgische verwijdering van platte wratten vereisen.