Hoe te stoppen Sweaty Palms

Zweet in de handen kan zeer pijnlijk voor mensen van alle leeftijden. Sommige mensen hebben last van klamme handen, terwijl anderen lopen rond met het zweet letterlijk druipt van hun vingers. Hier zijn een aantal manieren om zweterige handpalmen te stoppen en voelen zich weer normaal.

Instructies

•  Probeer de behandeling van uw handen met anti-transpirant. De meest effectieve vorm wordt aluminium gebaseerd. Zorg er wel voor dat je niet een stok met oliën of moisturizers in het want dat zal gewoon klamme handen nog meer glad.

•  Breng vochtabsorberende poeder zoals maïszetmeel of talk gedurende de dag. In die met zeer zweterige handpalmen, kan deze de zaak nog erger te maken door een pasta te maken, maar dit misschien net wat mensen met klamme handen nodig.

•  Meestal bezwete handen door stress. Een persoon kan gestresst voelt bij een sollicitatiegesprek, op school of in sociale situaties. Tieners kunnen groeien uit zweterige handen als ze volwassen en krijgen zelfvertrouwen. Volwassenen kunnen zweterige handen te stoppen door het nemen van diep adem, het elimineren van onnodige spanningen of stimulerende middelen en het gebruik van ontspanningstechnieken.

•  Als u een ernstig probleem met zweterige handen hebt, raadpleeg dan uw arts. Er zijn chirurgische procedures om zweterige handen te stoppen, maar ze moeten met een medische professional te worden besproken voordat ze worden ondergaan.