Hoe te stoppen opvliegers natuurlijk met Fruit

Hoe te stoppen opvliegers natuurlijk met Fruit

Vrouwen in de menopauze hebben vaak last van opvliegers, die ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn. Sommige vrouwen ervaren een verscheidenheid aan symptomen, zoals zweten, snelle hartslag, duizeligheid, roodheid in het gezicht en misselijkheid. Om u te helpen de verontrustende gevolgen van opvliegers tegen te gaan, kunt u uw eigen gespecialiseerde drankje ontwikkeld om het optreden van opvliegers verminderen en de omvang van opvliegers verminderen maken. Drie Vette Kuikens op een dieet, een gewichtsverlies forum, meldt dat de bioflavonoïden in citrusvruchten hebben phytoestrogenic eigenschappen die helpen bij het verminderen van opvliegers. Eet meer van deze vruchten kunnen opvliegers verminderen.

Instructies

Gekoeld Citrusvruchten

•  Verwijder de schil van een citrusvruchten die u gebruikt om de fruitsalade te maken. Verwijder de schil van de watermeloen met een groot mes. Schil de banaan en verwijder het vlees van de banaan.

•  Haal de sinaasappelen, citroenen, limoenen en grapefruit. Sectie elk stuk fruit in twee helften. Sectie elke citrusvruchten totdat elk stuk fruit wordt gescheiden in een deel elk. Snijd de watermeloen in vier-inch secties. Snijd de banaan in cirkelvormige hapklare brokken. Plaats de citrusvruchten in een kom. Leg de bananen en watermeloen in aparte kommen. Plaats deze kommen aan de zijkant.

•  Plaats twee delen van de citrusvruchten op een snijplank. Snijd elke sectie in twee helften. Verder snijden de groenten tot ze de omvang van hapklare brokken. Plaats deze terug in de kom.

•  Snijd de watermeloen delen in hapklare brokken. Plaats deze brokken in de kom.

•  Giet vers geperst sinaasappelsap over alle van de hapklare brokken van fruit. Het zuur in dit sap zorgt ervoor dat de vruchten niet bruin kleurt; het sap geeft je ook een extra dosis vitamine C.

•  Eet het fruit of plaats het fruit in de koelkast en koel geserveerd. Gebruik kleurrijke tandenstokers om een ​​extra vleugje kleur toe te voegen aan de fruitsalade.

Fruit Smoothie

•  Schil de sinaasappel, limoen en citroen. Verwijder de buitenste kern van de kleine watermeloen. Gebruik een snijplank om de watermeloen en de citrusvruchten in hapklare brokken snijden. Schil de banaan en snijd deze in kleine stukjes. Leg de stukjes banaan in de kom met de andere stukjes fruit en leg het opzij.

•  Plaats alle stukjes fruit in een blender. Drop in 3-5 ijsblokjes. Als je meer van een modderige consistentie willen, gebruiken meer ijsblokjes.

•  Giet een kopje sinaasappelsap in de blender. Meng het fruit, jus d'orange en ijsblokjes samen. Zodra de items zijn goed gemengd, giet het mengsel in een beker of glas.

Hints

  • Fox News meldt dat bananen zijn een uitstekende bron van vitamine B. Vitamine B is nuttig bij het verlichten van opvliegers.
  • Bananen bevatten ook kalium. Colorado State University meldt dat kalium helpt de vochtbalans in het lichaam te handhaven. De extra kalium helpt het lichaam zelf te vullen van een verlies van water veroorzaakt door zweten tijdens opvliegers.